Milyen előnyöd származott a VAP illetve a FEBI képzésből?

Milyen előnyöd származott a VAP illetve a FEBI képzésből?

Visszatérő hallgatónk válaszol, hogy melyik képzés mit nyújtott számára és kik voltak a kedvenc trénerei

Ahány ember, annyi szokás – tartja a közmondás. Ez igaz hallgatóinkra is, hiszen sokan a személyes oktatást preferálják, míg másoknak - többek között Berecz Szabolcsnak - az e-learning és az online képzés volt az ideális választás.

Kérlek, mutatkozz be pár mondatban. Mivel foglalkozol, a pénzügyi szektorból jössz? Hol hallottál először a Bankárképzőről?

Berecz Szabolcsnak hívnak és nem a pénzügyi szektorból érkeztem, de nem áll tőlem messze ez a terület; hiszen ingatlanközvetítő cég vezetésével foglalkozom. Szeretettem volna fejleszteni magamat, így keresgéltem az interneten olyan képzéseket, amik a célom elérésében segíthetnek. Találtam is számomra megfelelő programot - egy másik intézménynél -, de a tanulmányom alatt felfigyeltem a Bankárképző hirdetéseire és rákerestem a honlapotokra, ahol több oktatás is felkeltette az érdeklődésemet. Arról nem is beszélve, mennyire felhasználóbarát a weboldalatok és milyen könnyen meg lehet találni minden információt. Mondhatni, nem igazán láttam még ennyire jó oktatási honlapot.
Így elég hamar megfogalmazódott bennem, hogy nálatok folytassam a továbbképzésemet. Ez abszolút jó döntésnek bizonyult, mert nagyon elégedett vagyok minden, általam elvégezett oktatásotokkal; legyen szó a szükséges tananyagok biztosításáról, a képzések professzionális koordinálásáról, vagy épp a vizsgára való felkészítésről.

Köszönjük szépen! Amellett, hogy jó ezt hallani, egyben visszaigazolás is számunkra, hogy elégedettek a hallgatóink, ami az egyik legfőbb célunk!
Hogyan tudtad megoldani munka mellett a tanulást? Hiszen az ingatlanközvetítők élete se a nyugalomról és a rengeteg szabadidőről ismert.

Pont emiatt, azaz a munkámból kifolyólag választottam az e-learning képzést, illetve az online módon is nyomon követhető programokat, mint a VAP (Vagyon, Alap, Portfólió) e-learninget, FEBI online-t, MBT-t (Minősített Befektetési Tanácsadó), ESG-Tanácsadó oktatást vagy Képesített Követeléskezelő képzést. Hétköznapoként estig szoktam dolgozni, így tantermi oktatáson nem tudtam volna részt venni, a hétvégét pedig nem szerettem volna teljesen beáldozni. Viszont az e-learing és online formáknak köszönhetően a saját időbeosztásom szerint tanulhattam. Például minden este rászántam 1-1 órát, hétvégente pedig, - mikor az időm jobban megengedte, akkor - volt akár 3 szabad órám is. Így pedig könnyebb volt összeegyeztetni a munkát és a tanulást.

Milyen célokat tűztél ki, ami miatt megszerezted a VAP tanúsítványt, majd tanulmányaidat a FEBI-vel folytattad?

Az volt a legfőbb célom, hogy a saját befektetéseimet a legjobban tudjam kezelni, használni, és ehhez kellett egy átfogó, gyakorlati tudás, amit ezek a képzések megadtak nekem. Miután elvégeztem a VAP és FEBI programot, több olyan ügy is jött velem szembe, amikor hitel kapcsán kellett segítenem másoknak. A megszerzett tudással pedig magabiztosabban tudtam hatékony javaslatokat, megoldásokat adni, amit Berendi Juditnak köszönhetek. Ő a FEBI képzés keretén belül rendkívül alaposan és érthetően oktatta a Hitelügyletek modult. A Bankszakmai ismeretek modul kapcsán Németh Krisztián oktatótól is sok hasznos információt kaptam a bankok felépítéséről, működéséről, ezáltal komplex tudásom lett a banki szféráról is. VAP-nál pedig a jogi részt emelném ki, amit Dr. Szabó Dániel tartott és nagyon tetszett nekem.

Milyen előnyöd származott a VAP illetve a FEBI képzésből?

Legfontosabb, hogy magabiztosabbá váltam a pénzügyi világban és az átfogó tudásnak köszönhetően hamarabb átlátom az összefüggéseket dolgok, döntések között. Még tudatosabb és átgondoltabb lettem.

Kinek ajánlanád a VAP és a FEBI képzést?

Mindenkinek, aki szeretné a pénzügyi világot megismerni, átlátni. Illetve olyan vállalkozónak, befektetési iránt érdeklődőnek, akik már nagyobb pénzekkel, vagyonokkal dolgoznak és a jobbnál-jobb lehetőségeket kívánják megtalálni.

Az interjút készítette: Regős Teréz (marketingkommunikációs munkatárs)

Részletek a képzésekről: 

FEBI - Online

VAP - Vagyon, Alap, Portfólió

 

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image