Hallgatói vélemények a BADI képzés záró akkordjáról, a Finsim Bankszimulációról

BADI Bankmenedzser képzésünk kétnapos bankszimulációval zárul, ahol valóságközeli módon kell a csapatoknak dönteniük egymással versengő bankok menedzsmentjeként.

badi finsim 231121

Mikulás ünnepségre lesz? - ezt kérdezték a játékboltban Dr. Pollák Zoltán oktatónktól, amikor megvette a BADI végzősök ajándékait. Az emlékbe kapott kisautók a menedzselt bankok legfőbb jellemzőjét szimbolizálták. Vajon mire járhatott a kék Trabant, a tűzoltóautó vagy éppen a markológép… ?

De hogy látták a résztvevők belülről?

 dr kosa ferenc jozsef Dr. Kósa Ferenc József

„A bankmenedzser képzésünk zárásaként a magyar piacon egyedülálló módon egy több napos bankszimulációs feladatban vehettünk részt, ahol valós döntéseket meghozva kellett vezetnünk egy bankot.
Azt tudom mondani, hogy sajnos nagyon hamar elröpült az idő! A szimuláció során az egész tananyagot átfogóan kellett ismernünk ahhoz, hogy minél alaposabb és a helyzethez, illetve a banki stratégiánknak megfelelő döntéseket tudjunk hozni.

Fantasztikus élmény volt, én nagyon jól éreztem magam, a téma iránt érdeklődőknek pedig mindenképpen ajánlani fogom ezt a képzést!”

molnar norbert  Molnár Norbert, House of Test GmbH 

„As my postgraduate journey at the Corvinus University of Budapest is soon coming to a close, I reflect on the invaluable experiences it has offered. One such experience was the bank simulation course, a rigorous challenge where we led a fictional bank across five quarters.”

 


 

A Budapesti Corvinus Egyetemmel közös BADI képzésünkön 2 félév alatt egyetemi Bankmenedzser Diplomaprogram oklevelet szerezhet. 

A Bankszimulációt házhoz visszük. Csapatépítő és szakmai tréning egyben. További részletek: FinSim bankszimuláció

 

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image