The future of investment education is being shaped in Budapest

Courses also open in the direction of sustainability, AI and data processing - Dr. TÓTH Judit and Dr. POLLÁK Zoltán from Bankárképző received the guests in Budapest.
Intro alt text

Mennyire elismertek a Bankárképzős végzettségek a szakmában?

Számunkra is fontos visszacsatolás, amikor a nálunk szerezhető képesítés határozottan megjelenik egy-egy álláshirdetésben.
Intro alt text

Európa élvonalában a befektetési tanácsadás terén

2019 szeptemberében a Bankárképző újabb programja kapott sikeres nemzetközi akkreditációt! A Bankárképző Minősített Befektetési Tanácsadó (MBT) képzése megkapta az EFPA (European Financial Planning Association) akkreditációját, így a programot sikeresen elvégzők megszerezhetik a nemzetközileg elismert European Investment Practitioner, EIP© képesítést is.
Intro alt text

Globális tudás, gyakorlati szemlélet, elit szakmai közösség

Az EFPA (European Financial Planning Association) a legnagyobb és legelismertebb szakmai engedélyező, szabályalkotó és hitelesítő testület Európában a befektetési tanácsadás és pénzügyi tervezés területén. Az EFPA teljesen autonóm szakmai testületeként az SQC (Standards and Qualifications Committee) több mint 60 európai egyetemet, illetve banki és biztosítási képzőintézményt akkreditált. Magyarországon egyedüliként a Nemzetközi Bankárképző Központ rendelkezik az EFPA akkreditációjával.
Intro alt text

30. évfordulóját ünnepelte a Bankárképző

Budapesten tartotta éves közgyűlését 2018. június 8-án, pénteken az Európai Bankárképzők Szövetsége (European Banking & Financial Services Training Association – EBTN), valamint az Európai Befektetés¬elemzők Egyesületeinek Szövetsége (European Federation of Financial Analyst Societies – EFFAS). A helyszínválasztás természetesen nem véletlen: mindkét szervezetnek aktív és kezdeményező tagja a Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt., amely idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját.
Intro alt text

Minőségi sztenderd az európai pénzügyi szolgáltatási szektorban

Az Európai Bankárképzők Szövetsége (EBTN) kialakította a Triple E minősítési rendszert. A Triple E akkreditáció az európai banki és pénzügyi szolgáltatási szakképesítések minőségi szabványa, az akkreditáció elismerés az intézmények számára az általuk nyújtott képesítések minőségére vonatkozóan.
Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image