Intro alt text

Tizenkettedik bankrobotika kerekasztal beszélgetés

A 2021-2022 között megrendezésre kerülő Bankrobotika kerekasztal beszélgetés sorozat tökéletes zárásaként a Bankrobotika 5.0, GPT-3 témakört tárgyalta a banki szakemberekből álló Bankrobotika közösség. A Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt., továbbiakban Bankárképző szervezésének; (Öcsi Béla, CEO; Prisznyák Alexandra, Senior tanácsadó, Bankrobotika & CBDC Program Manager; Regős Teréz, koordinátor) és szponzorainak köszönhetően a workshop sorozat regisztrációhoz kötött, ugyanakkor ingyenes formában került megrendezésre az elmúlt 12 előadás során.
Intro alt text

Tizenegyedik bankrobotika kerekasztal beszélgetés

A Bankrobotika kerekasztal beszélgetés tizenegyedik workshop előadása során vendégelőadónkkal és hallgatóinkkal közösen a mechatronikai követelményekről beszélgettünk. A Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt., továbbiakban Bankárképző szervezésének (Öcsi Béla, CEO; Prisznyák Alexandra, Senior tanácsadó Bankrobotika/CBDC Program Manager; Regős Teréz, koordinátor) és szponzorainak köszönhetően a workshop előző és további előadásain a részvételi lehetőség ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Intro alt text

Tizedik bankrobotika kerekasztal beszélgetés

A Bankrobotika kerekasztal beszélgetés tizedik workshop előadása során vendégelőadónkkal és hallgatóinkkal közösen a robotoktatók létjogosultságáról beszélgettünk. A Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt., továbbiakban Bankárképző szervezésének; (Öcsi Béla, CEO; Prisznyák Alexandra, Senior Tanácsadó, Bankrobotika Program Manager; Regős Teréz, koordinátor) és szponzorainak köszönhetően a workshop előző és további előadásain a részvételi lehetőség ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Intro alt text

Kilencedik bankrobotika kerekasztal beszélgetés

A Bankrobotika kerekasztal beszélgetés IX. workshop előadása során vendég előadónkkal és hallgatóinkkal közösen a „Robotika kódexet”: szabályokat és etikát elemeztünk. A Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt., továbbiakban Bankárképző szervezésének; (Öcsi Béla, CEO; Prisznyák Alexandra, Senior tanácsadó és Bankrobotika Program Manager; Regős Teréz, koordinátor) és szponzorainak köszönhetően a workshop előző és további előadásain a részvételi lehetőség ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Intro alt text

Nyolcadik bankrobotika kerekasztal beszélgetés

A Bankrobotika kerekasztal beszélgetés nyolcadik workshop előadása során vendégelőadónkkal és hallgatóinkkal közösen a látható és láthatatlan robotokat elemeztük. A Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt., továbbiakban Bankárképző szervezésének; (Öcsi Béla, CEO; Prisznyák Alexandra, Senior tanácsadó, Bankrobotika Program Manager; Regős Teréz, koordinátor) és szponzorainak köszönhetően a workshop előző és további előadásain a részvételi lehetőség ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Intro alt text

Hetedik bankrobotika kerekasztal beszélgetés

A VII. Bankrobotika workshop előadásával hivatalosan is több, mint fél éve foglalkozunk a bankszektort érintő legjobb gyakorlat alapú AI, ML megoldásokkal. A témák során hazai és nemzetközileg is elismert piaci szereplők kalauzolnak minket és segítenek bennünket az egyre kovácsolódó Bankrobotika közösség építésében. Szeptember 28-án a front sales-es értékesìtő robotok lehetőségeit és veszélyeit elemeztük, vendégelőadónk Lippner Tamás volt. 
Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image