Intro alt text

A Mentorprogram tagjai továbbra is képzik magukat aktuális piaci információkból

A Bankárképző Mentorprogram legutóbbi előadása az aktív évfolyam mellett az alumni számára is nyitott kerekasztalbeszélgetés formájában valósult meg, ahol a hazai kockázati tőke és startup ökoszisztéma került a fókuszba. Az iparág három jeles képviselője: Zsembery Levente (xVentures), Tánczos Péter (Euroventures) és Kiss Gábor (Bonitás) nyújtott számunkra izgalmas betekintést az iparág rejtelmeibe.
Intro alt text

Kanapé Pitch a Tőkeportál rendezésében

A Tőkeportál online befektetői találkozó és pitch eseménysorozat 35. részében megismerheti a közösségi finanszírozási kampányokat és a helyi vállalkozásokat. Az alkalom egyik vendége Tóth Judit, a Bankárképző elnöke volt! A Tőkeportál kiemelt missziója a hazai startup-ökoszisztéma aktív támogatása és fejlesztése, ezért minden alkalommal neves szakértők osztják meg tapasztalataikat a Kanapé Pitch közönségével.

Kanapé Pitch - Interjú a Bankárképző elnökével a Mentorprogramról

A Tőkeportál által szervezett Kanapé pitch 35. epizódjának fókuszában a mentorok álltak. Számos vendég volt az eseményen: dr. Tóth Judit, Istenesné Solti Andrea, Dintsér Andrea, Bundik Csaba és Lévay Csaba is. Emellett ott volt a Kanapén Szabó T. Anna költő, író, és Magyari Gábor űrkutatási szakértő is.  A Tőkeportál által írt részletes és élvezetes összefoglaló egy részletét ragadjuk most ki a Bankárképző elnökéről, dr. Tóth Juditról.
Intro alt text

Mentorprogram mentorai a Forbes legbefolyásosabb nők listáján

A magyar Forbes magazin 2015 óta minden évben, idén negyedszer készítette el a Legbefolyásosabb magyar nők listáját. Az 50 fős listából idén is 20-at az üzleti élet szereplői adnak, 10-10 nő pedig a közélet, a kultúra, és a média terepén dolgozik.
Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image