A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Két junior kollégánk Skóciában szívta magába a legfrissebb információkat a hitelkockázatot és modellezést körüljáró konferencián

Az Edinburgh-i Egyetemen rendezték meg idén a „Credit Scoring and Credit Control Conference” eseményt, melyet a CRC (Credit Research Centre, University of Edinburgh Business School) immár 18. alkalommal szervezett meg.

A sziklára épült ház, ahol a XXI. század találkozik a középkorral – ismerd meg épületünk titkait!

Páratlan művészettörténeti élmény részese lehet, aki személyesen keresi fel a Bankárképzőt. Tárgyalás a középkori kolostor falai között avagy mit látunk az üvegpadló alatt?

13. EFFAS Nyári Egyetem Lisszabonból – avagy Ragadd meg a jövőd és nyiss a világ felé

2023. július 6 és 7-e között rendezték meg immáron a 13. alkalommal a Pénzügyi Elemzők Társaságainak Európai Szövetségének (EFFAS) nyári egyetemét, amelynek idén Portugália gyönyörű fővárosa, Lisszabon adott ottont.
Intro alt text

Tinédzserekkel a Pénzmúzeumban – élménybeszámoló

Március 15-én hivatalosan is megnyitotta kapuit a Magyar Nemzeti Bank új Látogatóközpontja és Pénzmúzeuma a Széll Kálmán téren. A Pénzmúzeumnak otthont adó egykori Postapalota műemléki védettséget élvező épülete az elmúlt években teljes felújításon esett át, és ezt követően lett kialakítva a több mint 2400 m2 alapterületű, Európában is egyedülálló pénztörténeti és pénzügyi edukációs kiállítótér. Nem is akármilyen tinédzserekkel jártunk a Pénzmúzeumban, hiszen a 2021-es PénzOkos Kupa és PénzOkos Kupa Junior győzteseit hívta meg Fábián Gergely igazgató.
Intro alt text

A Bankárképző gazdasági témájú társasjáték-ajánlója

Íme néhány társasjáték-ötlet otthonra! A cikk szerzője: Mayer-Timári Júlia
Intro alt text

A Snétberger Zenei Tehetség Program 10. évfolyama végzett idén nyáron

A Bankárképző rendszeresen támogatja Snétberger Zenei Tehetség Programot, mely 2011 óta segíti a hátrányos helyzetű tehetséges fiatalok zenei képzését és tehetséggondozását. Évente 100 órát koncerteznek, és idén nyáron végre ismét lehetőségünk nyílt élőben is meghallgatnunk őket.
Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image