Intro alt text

Befektetési igazgatónak lenni Londonban? – Vörös Benedeknek sikerült!

Mivel foglalkozik kint és mit tanácsol a jövő befektetési szakembereinek? Immár az S&P Global londoni divíziójánál (S&P Dow Jones Indices) dolgozik befektetési igazgatóként Vörös Benedek, a Vagyon, Alap, Portfólió (VAP) képzésünk kiváló oktatója.
Intro alt text

„Az embernek szembe kell tudnia néznie saját magával, a döntéseivel” - Interjú Szabó Balázs, portfóliómenedzserrel

Interjúalanyunk VAP és CEFA képzésünk oktatója, valamint a Hold Alapkezelő portfóliómenedzsere, Szabó Balázs. Először is sok szeretettel gratulálunk, hogy bekerültél idén a Forbes magazin „30 sikeres magyar 30 alatt” klubjába!
Intro alt text

Klasszikus csalási háromszög a COVID-19 árnyékában

Dr. Tóth Ákos, a Porsche Holding Group Country Compliance és AML vezetője, valamint a Bankárképző képzéseinek előadója, röviden összefoglalja, hogy a Covid-19 által létrehozott bizonytalan üzleti környezetben a vállalati visszaélések jelentik a fő kockázati tényezőt. A Covid-19 által létrehozott bizonytalan üzleti környezetben a vállalati visszaélések jelentenek fő kockázati tényezőt. 
Intro alt text

Sikeres átállás az online oktatásra

A Bankárképző online oktatásra való átállása a Minősített Befektetési Tanácsadó (MBT) képzéssel kezdődött. Pollák Zoltán, a Bankárképző tanácsadója számol be az első lépésekről:„A program témavezetőjeként személy szerint érdekes kihívásként tekintettem erre az alkalomra. Ugyan a kényszer szülte a helyzetet, de úgy gondoltam, hogy ez egy kiváló lehetőség is bizonyítani a hallgatóink felé, hogy oktatásuk egy profi csapat kezében, amely képes változatlan színvonalon nyújtani szolgáltatását egy ilyen szituációban is.
Intro alt text

A legjobb út a záróvizsgához

Sok hallgató nagyon tart a szóbeli vizsgától, így erről beszélgettünk Mayer-Timári Júliával, az OKJ-s FEBI Szakképesített bankreferens képzés felelősével.
Intro alt text

Dr. Friedrich István emlékére

Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt Dr. Friedrich István, a Bankárképző egykori oktatója! Valamiért úgy hisszük, a humoros emberek sosem mennek el…Javunkat szolgálják azzal, hogy mosolyt csalnak az arcunkra, „véletlenül” mindig akad egy anekdota, példabeszéd, de legalább egy vicc a tarsolyukban, amitől szebb lesz a napunk. Friedrich tanár úr vállalkozó szellemű kolléga volt, akinek egy-egy jó ötletért sosem kellett a szomszédba mennie. 
Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image