Sikeres átállás az online oktatásra

A Bankárképző online oktatásra való átállása a Minősített Befektetési Tanácsadó (MBT) képzéssel kezdődött. Pollák Zoltán, a Bankárképző tanácsadója számol be az első lépésekről:
„A program témavezetőjeként személy szerint érdekes kihívásként tekintettem erre az alkalomra. Ugyan a kényszer szülte a helyzetet, de úgy gondoltam, hogy ez egy kiváló lehetőség is bizonyítani a hallgatóink felé, hogy oktatásuk egy profi csapat kezében, amely képes változatlan színvonalon nyújtani szolgáltatását egy ilyen szituációban is.

Azt kell, hogy mondjam, a Bankárképző csapata kiválóan vizsgázott, a háttérben rengeteget dolgoztunk a legmegfelelőbb software kiválasztásán, több körös tesztelésén, a hallgatók és oktatók megfelelő tájékoztatásán. Az eredmény pedig előzetes várakozásaimat is felülmúlta, az oktató, Honyek Péter kiváló órát tartott, amit a hallgatók talán korábbiaknál is nagyobb aktivitása jelzett. Az előadást követően több résztvevő is hangot adott elégedettségének, egyikőjük például egy e-mailt küldött nekünk, melyben ez állt: „Profi megoldás volt! Köszönöm”.”

Csatlakozzon Ön is képzéseinkhez!

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image