A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Fókuszált, összeszedett tudás a követeléskezelés területén

Bitter István, mint a Duna Faktor Zrt. egyik tulajdonosa is követeléskezeléssel foglalkozik. Azért érkezett a Képesített követeléskezelő tanfolyamra, hogy a gyakorlati tapasztalatok mellé további aktuális, szakmai tudást is szerezzen.

Kérlek, mondj magadról pár szót. Mivel foglalkozol/ milyen területen dolgozol?

Cégemmel a követeléskezelés területén tevékenykedünk. A cég a passzív követelésvásárlók tevékenységét folytatja, az eladói kört elsősorban az áru- és eszközvásárlási hitelezési tevékenységet folytató pénzügyi intézmények jelentik. Főként lakossági és KKV követelésekkel foglalkozunk egész Magyarországon.

Milyen megfontolásból jelentkeztél a Képesített követeléskezelő képzésünkre?

Évek óta foglalkozunk követeléskezeléssel, de úgy éreztem, szükségem van alapos, mély szakmai tudásra, valamint érdemes más cégek tevékenységét, gyakorlati megoldásait is megismernem. Az interneten keresgélve bukkantam a Bankárképző tanfolyamára.

Mennyire felelt meg az elvárásainak a képzés?

Nagyon hasznos volt, nagyon sokat tanultam. Rengeteg hasznos jegyzetet készítettem, öröm volt ismét az iskolapadban ülni. Úgy érzem, sikerült a követeléskezelési terület hátterét, szabályozását alaposan megismerni, nagyon fókuszált, összeszedett tudást kaptam.

Volt olyan rész vagy akár oktató, amit vagy akit kiemelnél?

Szinte minden előadót élmény volt hallgatni. Jó hozzáállással, motivációval érkeztek az oktatók, tényleg a tudásátadás volt a cél.

Emellett kiemelném a jó szervezést, a kellemes körülményeket. Minden kérésemre, problémámra gyors, készséges választ kaptam. „Profik voltatok”. :-)

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image