A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Itt megtanulhatod a követeléskezelés alapjait!

Schusterné Sós Dóra az elmúlt hónapokban részt vett Követeléskezelő képzésünkön.

Őt kérdeztük tapasztalatairól, élményeiről.

Kérlek, mondj magadról pár szót. Mivel foglalkozol/ milyen területen dolgozol?

Díjbeszedő Faktorház Zrt. a munkahelyem: 1 millió forintot meghaladó közüzemi díjból eredő hátralék behajtásával foglalkozom, tehát nap mint nap követeléseket kezelek.

Milyen megfontolásból jelentkeztél a Képesített Követeléskezelő képzésünkre?

Kollégáimmal már korábban felmerült bennünk az igény, hogy szeretnénk fejlődni, tovább képezni magunkat. Az interneten bukkantunk a Bankárképző képzésére. A honlapon talált információk alapján döntöttünk a képzés mellett.

Mennyire felelt meg az elvárásainak a képzés?

A képzésben az általam ismert terület, a fedezetlen közüzemi követelések kezelése mellett megismertem a banki, fedezett követelések kezelésének, behajtásának folyamatát is. A jelzálog mint fedezet érvényesítésének jelentősége nagyon fontos volt számomra, örülök, hogy ezt akár a jövőben alkalmazni is tudom majd.

Volt olyan rész vagy akár oktató, amit vagy akit kiemelnél?

Dr. Illés Lajos előadása nagy élmény volt. Sokat lehetett tanulni több mint 20 éves restrukturálási és workout szakmai tapasztalatából.

Van bármilyen aktuális tényező a követeléskezelő területen, ami miatt a képzés még inkább releváns lehet mások számára is? Hasznosnak találtad a képzést?

Véleményem szerint hasznos, annak aki banki követelésekkel foglalkozik, illetve követelés vásárló. A fedezetlen és fedezett követelések behajtását is megismerhették a résztvevők, de főképp a fedezetes követelések behajtását – mind a gyakorlati oldalt, mint a jogi szabályozást. Így a követeléskezelést az alapjaitól lehet elsajátítani.

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image