A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Globális tudás, gyakorlati szemlélet, elit szakmai közösség

Az EFPA (European Financial Planning Association) a legnagyobb és legelismertebb szakmai engedélyező, szabályalkotó és hitelesítő testület Európában a befektetési tanácsadás és pénzügyi tervezés területén. Az EFPA teljesen autonóm szakmai testületeként az SQC (Standards and Qualifications Committee) több mint 60 európai egyetemet, illetve banki és biztosítási képzőintézményt akkreditált. Magyarországon egyedüliként a Nemzetközi Bankárképző Központ rendelkezik az EFPA akkreditációjával.

efpa infok fb

EFA (European Financial Advisor) képesítés

AzEFA képzés célja, hogy olyan magas szintű gyakorlati ismereteket nyújtson a pénzügyi tanácsadás területén, melyek biztosítják, hogy a képzést elvégző hallgatók nemzetközi szinten is egységes, magas szakmai színvonalú és megbízható privát banki szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleik részére. Az EFA képzés keretében a hallgatók megismerik a pénzügyi piacok működését, a pénzügyi termékek sajátosságait, és egy olyan értékesítési szemléletet sajátítanak el, melynek segítségével átfogó és személyre szabott szolgáltatást tudnak nyújtani ügyfeleiknek. A képzés kialakítása során jelentős hangsúly került az etikai irányelvekre: az EFA képzés keretében a hallgatók megismerik az Etikai Kódex iránymutatásait, illetve a nemzeti tagszervezetben (Magyarországon a Pénzügyi Tervezők Szakmai Tanácsa) való tagság egyik feltétele is az Etikai Kódex szabályainak elfogadása és betartása.

A képzés sikeres elvégzésével a hallgatók megszerzik az EFPA által kibocsátott EFA© (European Financial Advisor) képesítést.

pollakzmarsieKollégáink az EFPA testületeiben

A Bankárképző részéről Marsi Erika az EFPA igazgatóságának (Board of Directors), Pollák Zoltán pedig a szakmai bizottságának (Standards and Qualifications Committee) a tagja, így általuk hallgatóink első kézből értesülhetnek a nyugat-európai befektetési tanácsadási piacot érintő legfrissebb trendekről, elvárásokról.

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image