Európai találkozási pont befektetési szakembereknek

Az Európai Befektetéselemzők Nemzetközi Szövetsége, az EFFAS az elmúlt évekhez hasonlóan idén nyáron is megszervezi Summer School rendezvényét, melyre egész Európából érkeznek a pénzügyi szakemberek. A rendezvény 2008 óta a Banco Santander támogatásával történik. A tizenegyedik Summer Schoolnak az előző évekhez hasonlóan most is a Santander központja ad otthont, mely mesés környezetben, Madridtól 40 km-re terül el.

A Summer School lehetőséget biztosít az európai pénzügyi szakmát érintő legfontosabb témák megvitatására különböző szakmai műhelyek szakértőivel, plenáris ülések, előadások és szemináriumok formájában.

A rendezvényen kiemelt témák lesznek a felelős befektetés szabályozása és gyakorlata (Environmental, Social and Governance; ESG), a számviteli szabályozás aktuális kérdései, valamint a Brexit várható hatásai. Ezek a témák hamarosan nemcsak a pénzügyi piacok szerkezetét, hanem az ügyfelek és szolgáltatók közötti kapcsolatokat is átalakítják. Az ügyfelek számára növekedni fog a piacok átláthatósága és várhatóan a szolgáltatások jövőbeli költségei is csökkeni fognak.

A nyári iskola egyedülálló módon egyidejűleg teremt lehetőséget a tudás bővítésére és a hálózatépítésre nemzetközi szakemberekkel és világszínvonalú előadókkal a madridi Grupo Santander egyedülálló létesítményeiben.

További részleteket az esemény tájékoztatójában talál.

Kalfmann Petra, programigazgató, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Amennyiben tetszett Önnek bejegyzésünk, ossza meg ismerőseivel!

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image