A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Európai találkozási pont befektetési szakembereknek

Az Európai Befektetéselemzők Nemzetközi Szövetsége, az EFFAS az elmúlt évekhez hasonlóan idén nyáron is megszervezi Summer School rendezvényét, melyre egész Európából érkeznek a pénzügyi szakemberek. A rendezvény 2008 óta a Banco Santander támogatásával történik. A tizenegyedik Summer Schoolnak az előző évekhez hasonlóan most is a Santander központja ad otthont, mely mesés környezetben, Madridtól 40 km-re terül el.

A Summer School lehetőséget biztosít az európai pénzügyi szakmát érintő legfontosabb témák megvitatására különböző szakmai műhelyek szakértőivel, plenáris ülések, előadások és szemináriumok formájában.

A rendezvényen kiemelt témák lesznek a felelős befektetés szabályozása és gyakorlata (Environmental, Social and Governance; ESG), a számviteli szabályozás aktuális kérdései, valamint a Brexit várható hatásai. Ezek a témák hamarosan nemcsak a pénzügyi piacok szerkezetét, hanem az ügyfelek és szolgáltatók közötti kapcsolatokat is átalakítják. Az ügyfelek számára növekedni fog a piacok átláthatósága és várhatóan a szolgáltatások jövőbeli költségei is csökkeni fognak.

A nyári iskola egyedülálló módon egyidejűleg teremt lehetőséget a tudás bővítésére és a hálózatépítésre nemzetközi szakemberekkel és világszínvonalú előadókkal a madridi Grupo Santander egyedülálló létesítményeiben.

További részleteket az esemény tájékoztatójában talál.

Kalfmann Petra, programigazgató, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Amennyiben tetszett Önnek bejegyzésünk, ossza meg ismerőseivel!

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image