A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

OKJ-s bankreferens végzettség akár otthonról!

Van az úgy, hogy szeretnénk tanulni, továbbképezni magunkat. Viszont az életvitelünkbe sehogy nem fér bele, hogy felnőtt fejjel, kötött időpontokban üljünk be az órákra. Vannak, akik éjjeli baglyok és este szeretnek tanulni. Mások hétvégén - például délutánonként – tudnak jobban koncentrálni. Vannak, akik otthon tanulnak, és olyanok is, akik vonaton…

Abban azonban mindannyian hasonlítanak, hogy szeretnének értékes, hasznos tudásra szert tenni!


Erre kínál megoldást az 1 éves időtartamú FEBI Intenzív kurzus, ahol saját időbeosztásuk szerint készülhetnek fel a hallgatók.

A Bankárképző gyakorlati szakemberei által írt olvasmányos tankönyv mellett oktatóink az e-learningen – 0-24 órában – elérhető videókon magyarázzák el a tananyagot. A videó tananyagot témakörökre bontva érheti el a hallgató. Így mindenki magának oszthatja be, hogy mekkora anyagrészre van épp ideje. A videókat többször is meg lehet nézni, így még jobban rögzülnek az információk.

Csupán hét szombati napot érint a tantermi képzés. Ezeken koncentráltan gyakorlati, számításos és szituációs feladatokat oldalnak meg a résztvevők.

Habár a személyes megjelentést igénylő oktatási napok száma csak hét, de ez nem azt jelenti, hogy a köztes időben „magára lenne hagyva” a hallgató! Az e-learning felületen vagy e-mailben rövid időn belül és részletesen válaszolnak az oktatók, ha valaki megakad a tanulási folyamatban.

„Vajon eleget készültem? Mit fognak kérdezni a vizsgán?”- teszi fel magának a kérdést mindenki, bármilyen vizsgára készül is. Aggodalomra semmi ok! Az e-learning felületen több mint 500 kérdésből álló próbateszt (és megoldás) várja a hallgatókat, amin többször is lehet gyakorolni. Egy kis súgó: a modulzáró vizsgák hasonló (természetesen nem azonos ) kérdésekből épünekl fel, mint a próbatesztek.

Az e-learning felületet legtöbben számítógépről nyitják meg, de nincs akadálya, hogy akár több eszközről is elérjük. Hallgatóink visszajelzése alapján épp a teszteket szokták mobilon keresztül kitölteni, így akár a metrón is készülhetnek a vizsgára!

A FEBI (Szakképesített Bankreferens) Intenzív kurzus ősszel indul, az OKJ-s vizsgát pedig a következő ősszel már le is teheti.

UPDATE: OKJ-s képzés már nem indítható. Továbbra is várjuk a FEBI képzésen: 
Egy év alatt szerezhet versenyképes tudást, ami karrierének is lökést ad!

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image