A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

A Bankárképző 2018-től felkészítő képzéseket indít egyes CISI tanúsítványok vizsgáira!

A hosszú évekre visszanyúló kiváló szakmai együttműködés következő lépcsőfokaként a Bankárképző hivatalosan is a brit Chartered Institute for Securities & Investment (CISI) akkreditált képzési partnere (Accredited Training Partner – ATP) lett!


A Bankárképző hivatalosan is a brit Chartered Institute for Securities & Investment (CISI)  akkreditált képzési partnere (Accredited Training Partner – ATP) lett!

Mi a CISI?

A Chartered Institute for Securities & Investment, röviden CISI, a pénzügyi és befektetési szakemberek vezető szakmai szervezete Londonban. A szervezetet 1992-ben a Londoni Értéktőzsde szakemberei alapították, mára pedig már 104 országban mintegy 45 ezer taggal rendelkezik.

ITCB atp NBK

Az intézmény célkitűzése, hogy szigorú sztenderdek megalkotásával és terjesztésével a legmagasabb szakmai és etikai színvonalat biztosítsa a pénzügyi, befektetési és vagyonkezelési piacokon dolgozó szakemberek körében. A CISI filozófiája, hogy a legkiválóbb pénzügyi szakemberek nem csupán alapos és széleskörű tudással és szakértelemmel rendelkeznek, hanem minden körülmények között becsületesen és tisztességesen végzik munkájukat. A CISI programjai, konferenciái, valamint az egyes képesítéseinek követelményei mind ezt a szemléletet terjesztik.

A magas elvárásoknak köszönhetően a CISI által kiadott tanúsítványok és oklevelek világszerte széleskörűen elfogadottak és kamatoztathatóak. A CISI képesítések biztosítják, hogy tulajdonosuk mindazon magas szakmai és etikai követelményeknek megfelel, amelyek egy pénzügyi és befektetési piaci szakembertől elvárhatók.

Felkészítő képzések

A megállapodás értelmében a Bankárképző felkészítő képzéseket indít Budapesten a CISI egyes vizsgáira. A képzések során a hallgatók angol nyelven, az adott szakterületen átfogó szakmai tapasztalattal rendelkező oktatóktól sajátíthatják el az adott CISI tanúsítvány megszerzéséhez szükséges ismereteket.

A képzéseket 2018 tavaszától indítjuk!

További információk hamarosan elérhetőek lesznek a honlapunkon és Facebook oldalunkon.

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image