Újabb sikeres Compliance Summit

Ismét nagy népszerűségnek örvendett a II. Compliance Summit rendezvényünk. A konferenciát Nagygyörgy Zsolt – a Magyar Fejlesztési Bank compliance területének vezetője – nyitotta meg.

Nagygyorgy Zsolt

Az első előadást Dr. Hegymegi–Barakonyi Zoltán - a Hegymegi-Barakonyi és Társa Baker&McKenzie irodavezető ügyvéde – tartotta „A Gazdasági Versenyhivatallal való együttműködés compliance szempontból” címmel. (Az előadás letölthető)

DrHegymegi Barakonyi Zoltan

Ezután a megjelentek János Zsolttól – MAS, Vertiriebscoach-Trainer-Keynote Speaker, AL&E Consulting GmbH – kaptak részletes tájékoztatást a befektetések területén tapasztalható compliance feladatokról és szerepekről. (Az előadás letölthető)

Janos Zsolt

A délelőtti előadások után egy hosszabb ebédszünet következett, amely jó alkalmat biztosított a már meglévő szakmai kapcsolatok ápolására, illetve új ismeretségek kialakítására.

A rendezvény harmadik előadójaként Rusz Mária – Ethics and Compliance Manager, Shell Hungary Zrt. – számolt be „Gondolatébresztő” címmel a compliance terület kihívásairól. (Az előadás letölthető)

DrRusz Maria

Dobi Etelka – Patient Advocacy Lead, Janssen-Cilag Kft (Johnson and Johnson) – példákon keresztül hangsúlyozta a compliance és az etika szoros összefüggését. (Az előadás letölthető)

Dobi Etelka

A nemzetközi szankciókkal kapcsolatos aktualitásokat Bácsfalvi András – MKB Zrt. Compliance igazgatója – ismertette a hallgatósággal. (Az előadás letölthető)

Bacsfalvi Andras

A II. Compliance Summit záró előadását Sudár Gábor – OTP Nyrt. Compliance főosztály igazgatója – prezentálta „Trendek és kihívások a pénzintézeti compliance tevékenységben” címmel. (Az előadás letölthető)

Sudar Gabor

A konferencia során célunk volt, hogy a rendezvény interaktív legyen; ezért minden előadás blokk után a résztvevők feltehették a kérdéseiket.

Comp summ NBK

Köszönjük, hogy eljöttek a rendezvényünkre! Reméljük, a soron következő eseményen üdvözölhetjük Önöket!

 


Ajánlott bejegyzések

Előzze meg a banális hibákat

MNB-hez küldendő riport automata kitöltését programozta le Pollák Zoltán nagyjából annyi idő alatt, mint ameddig korábban a riport alkalmanként elkészült! A későbbiekben a riportot a banki ... További részletek