Tavaly ilyenkor nem gondoltuk volna…

Mit is? Azt, hogy egy szóbeli vizsgához forgatókönyvet kell írni. Percre pontosan, mint egy színházban. Ki, mikor jön, hol húz tételt, hol ül le. Ki és mikor fertőtleníti az asztalokat és a kilincset. De ne szaladjunk ennyire előre… Március 4-én még minden a szokásos módon haladt, a vizsgázónk sikeresen letették a Szakképesített Bankreferens  (FEBI) OKJ-s vizsga írásbeli részét.

Lázasan készültek a márciusi szóbelire. Eltelt egy hét… központi információ alapján a vizsgát meg lehet és meg kell tartani. Közben pillanatról pillanatra változtak a lehetőségek az élet minden területén. Végül a tervezett szóbeli vizsgát a vizsga előtti héten bizonytalan időre elhalasztottuk. Huhh, rövid távon mindenki fellélegzett, különösen azok a vizsgázók, akik akár 3 óra tömegközlekedéssel jutottak volna el hozzánk. Innentől pedig a kivárás: mire készüljenek, hogy készüljenek? Mikorra vegyenek ki szabadságot?

Ahogy az egészségügyi helyzet is javult, az NGM lehetővé tette, hogy folytassuk a félbemaradt vizsgákat, így június utolsó napján végre letehették ezt a terhet magukról a vizsgázók. Miben volt más? Nem könnyű maszkban szóbelizni, de ezt is elfogadta mindenki, és ki mosolyogva, ki izgulósan, de helyt álltak a vizsgán.

A vizsga végén anonim elégedettségmérőt töltenek ki a résztvevők, ahol a Bankárképző 9,95 pontszámot kapott.

Néhány vélemény a 2018 őszi klasszik, és 2019 tavaszi intenzív csoport résztvevőitől:

  • „Nekem amiatt volt hasznos, mert úgy kezdtem el bankban dolgozni, hogy nem voltak banküzemtani ismereteim. Most már vannak, köszönöm!”
  • „A tananyagok érthetőek, az oktatók jól felkészültek. Köszönöm a munkájukat!"
  • „Minden nagyon szervezett, mindenki segítőkész. Köszönöm!"

Mi is köszönjük Nektek, kedves Vizsgázók, hogy ilyen sok türelemmel és rugalmassággal álltatok a vizsgához, hogy mindannyian eljöttetek, és fegyelmezetten vizsgáztatok. Így már a Bizonyítvánnyal a vitrinben nyugodtabb lesz a nyári pihenésetek. Hajrá a banki karrierben is, hiszen ezzel a Bizonyítvánnyal számos ajtó is kitárul a szakmai előrelépésetekhez!

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image