A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Küszöbön az Új Év! Szeretne 2019-ben nagyot lendíteni a karrierjén?

Hányszor elhatározzuk, jó lenne fejlődni, tanulni;  és persze az sem árt, ha ezt más is elismeri.

OKJ-s bizonyítványt nem könnyű feladat munka mellett megszerezni, de már ebben is rengeteget fejlődött a világ! Ráadásul a Szakképesített Bankreferens (FEBI) képzésünkön – az OKJ-s bizonyítvány mellett – a Bankszövetség Tanúsítványát is megkapja. Egy ütőképes bizonyítvány a munkahelyén is jó ugródeszka lesz!MIÉRT ÉPPEN MOST KEZDJE EL?
A Bankárképző 2018-ban valamennyi FEBI modulra videótananyagokat fejlesztett ki, így ezekből már az otthonunkban is tanulhatunk.

Modulonként haladunk előre a FEBI képzés tananyagain: a modul elején mindenki a saját időbeosztása szerint nézi (akár többször is) a videótananyagot, majd egy szombati napon tartott gyakorlati órán a számolásos összefüggésekre és vizsgakérdésekre koncentrálunk. Online gyakorolhat a vizsgára, az oktatókat pedig e-mailen is eléri!

A FEBI képzés megszerzett friss tudását folyamatosan és azonnal kamatoztatni tudja: nem csak ügyfeleit tudja még szakszerűbben kiszolgálni, legyen szó értékpapíroktól vagy hitelekről; de a belső folyamatokat is sokkal jobban átlátja. Ezzel az átfogó tudással magasabb felelősséggel járó pozíciókat is be tud tölteni.

MIKOR ADJUK KI A BIZONYÍTVÁNYT?
Jövő ilyenkor már megkaphatja a Bankszövetség oklevelet, 2020 elején pedig az OKJ-s bizonyítványt!

INKÁBB ÉLŐBEN SZERETNÉ HALLGATNI AZ ELŐADÁST?
Továbbra is elérhető a Klasszik képzés, ahol élőszavas, interaktív előadás során sajátíthatja el az új ismereteket. Kiscsoportos képzések során aktív, közös munkára van lehetőség.

Vágjon bele! Regisztráljon még idén, hogy megkapja az akár 15%-os kedvezményt a FEBI képzésünk tandíjára!

Amennyiben kérdéssel fordulna hozzánk, vegye fel a kapcsolatot a képzés programfelelősével!
Mayer-Tímári Júlia (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image