Banki IT projektmenedzsment alapjai (e-learning)


A KÉPZÉS RÉSZLETEI

Kezdés: Bármikor elkezdheti
Időtartam: 7 óra
Képzési forma: E-learning

Kérdésével keresse munkatársunkat!

Regős Teréz

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 714
E-mail: tregos@bankarkepzo.hu

A KÉPZÉS CÉLJA

A kurzus a projekt menedzsmentet, mint vezetési módszertant ismerteti.

Végig kísérjük egy általános projekt életciklusát, bemutatva az egyes fázisokat, az elvégzendő feladatokat, hangsúlyozva a feladatok egymásra épülését, nyomon követését, a projektszervezet munkáját. Megismerheti az agilis projektmenedzsmenttel szembeni elvárásokat és annak alkalmazási lehetőségeit, feltételeit. Nemcsak a projekttel mint olyannal, hanem annak szervezeten belüli elhelyezkedésével, minősítésével és külső-belső értékelésével is foglalkozunkbeleértve mindazon konfliktusforrásokat, amelyeket kezelni kell a projekt végrehajtása során. Mindezt banki IT projekt tapasztalatokra építve mutatja be az előadó, maga is több projekt vezetője.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Felhívjuk figyelmüket, hogy az online képzések esetén a hallgatónak kell azokat a technikai eszközöket/feltételeket biztosítania, amelyekkel a képzésben részt tud venni. A Bankárképző a jelentkező részére az online tanfolyamok, elearning képzések, illetve a tantermi képzések elearning elemei megtekintéséhez számítógépes eszközöket nem biztosít. A Bankárképző nem vállal felelősséget azért, hogy az általa közzétett technikai feltételeket a jelentkező nem tudja teljesíteni, vagy/és annak a jelentkező eszközei nem felelnek meg.

A képzés a Bankárképző e-learning felületén érhető el, amely a Moodle oktatási keretrendszer. A résztvevők részére ez a felület nagy szabadságot ad, amely segítségével térben és időben függetlenül tudnak tanulni és szabadon ismételni, rögzíteni az elhangzottakat. A keretrendszer használatához egy számítógépet vagy notebookot érdemes használni és a Google Chrome böngésző használatát javasoljuk. A képzés megkezdése előtt a felület elérésének feltételeiről tájékoztató anyagot küldünk.

OKTATÓ

Tanfolyami információ


Tanfolyam dátuma Bármikor elkezdheti
Ár 125 000 Ft + ÁFA
Tanfolyam hossza 7 óra

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben:

Lakatos Veronika

Szakmai felelős
E-mail: vlakatos@bankarkepzo.hu

További, általános információért:

Regős Teréz

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 714
E-mail: tregos@bankarkepzo.hu

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image