Európai Pénzügyi Szaktanácsadó - EPT


Képzés

Az Európai pénzügyi szaktanácsadó szakirányú továbbképzés szak (EPT) a Budapesti Gazdasági Egyetemnek a Bankárképző szakmai támogatásával megvalósított pénzügyi-befektetési tanácsadó képzése, amellyel Magyarországon egyedülálló módon egy egyetemi oklevél mellett a nemzetközileg elismert EFA képesítés is megszerezhető.

„Nem arról ismerszik meg a nagyon okos ember, hogy jó előrejelzésket ad a jövőről, hanem arról, hogy tisztán látja, a jövőt lehetetlen előre jelezni, és ennek tudatában mégis képes előre alkalmazdkoni hozzá.” (Mérő László)

A pénzügyi-befektetési iparág a MiFID II nemzetközi szabályozás életbe lépésével gyökeres átalakuláson fog keresztülmenni.

A MiFID II egyik legfőbb következménye az eddigieknél sokkal élesebb veseny lesz. Várhatóan jelentős kereslet lesz a piacon jól képzett, az új szabályozásnak megfelelő, a termékek okjektív és szakszerű összehasonlítására képes, etikusan eljáró tanácsadókra. Mit lehet tenni egy ilyen élesedő versenyhelyzetben? Mérő László szavaival élve „előre alkalmazkodni” kell a jövőhöz.

Most itt a lehetőség, hogy ez az elsők között megtegye, és így egy lépessel a többiek elé kerüljön!

Tantárgyak

A tanév menete és a követelmények

A két szemeszteres képzés során a hallgatóknak 10 tantárgyat kell sikeresen teljesíteniük. A képzés egyetemi tanrend szerint működik: a szorgalmi időszakban tanórák vannak, amit minden félév végén egy vizsgaidőszak követ.

A tanórák péntekenként 16:20 és 19:30 óra között, szombatonként 8:45 és 16:00 óra között kerülnek megtartásra. Az órarend összeállításakor igyekszünk a hallgatók igényeihez alkalmazkodni, a hosszúhétvégéket és ünnepeket figyelembe véve.

Minden tárgy vizsgával zárul. A vizsgaidőszakot úgy alakítjuk ki, hogy a hallgatóknak lehetősége legyen hétvégéi vizsgaidőpontot is választaniuk, ezzel is segítve a képzés mellett dolgozó hallgatóinkat. Bizonyos előtanulmányok esetén (VAP, CEFA/EFFAS, MBT) a hallgatók mentesülhetnek egyes tantárgyak vizsgája alól.

Galéria

ept 2ept kepept képek 2

Ár - Jelentkezés

JELENTKEZÉS

Az Európai pénzügyi szaktanácsadó szakirányú továbbképzés szakra jelentkezni az alábbi linken lehet:

felnottkepzes.uni-bge.hu/Kepzeseink/Europai-penzugyi-szaktanacsado-(PSZK)

Jelentkezési határidő: 2018. december 31.

A KÉPZÉS DÍJA FÉLÉVENKÉNT

  • Az Egyetemnek fizetendő önköltség: 280 000 Ft
  • Bankárképzőnek fizetendő díj: 75 000 Ft + ÁFA, azaz 95 250 Ft

A képzés díja a képzéssel kapcsolatos minden költséget tartalmaz, beleértve a nemzetközi EFA tanúsítvány kiadásának díját is. A képzés félévenként 375 250 Ft költséget jelent a hallgatóknak.

IDŐBEOSZTÁS

A szakirányú továbbképzés oktatási ideje 2 félév, a tanórákat általában az alábbi időpontokban tartjuk:

  • péntek: 16:20 - 19:30
  • szombat: 08:45 - 16:10

Kapcsolat

Szakfelelős:

Ügyfélkapcsolati menedzser:

Letölthető anyagok

Programismertető

Tantárgyelfogadás

Programinformáció

Tanfolyam dátuma 2019. február 8.
Jelentkezési határidő 2019. január 10.
Ár 375 250 Ft
Helyszín Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) - 1087 Budapest, Berzsenyi Dániel utca 6.
375 250 Ft