Personal Finance Management

A KÉPZÉS RÉSZLETEI

Kezdés: Bármikor jelentkezhet
Időtartam: 2 óra
Képzési forma: E-learning

Kérdésével keresse munkatársunkat!

Regős Teréz

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 714
E-mail: tregos@bankarkepzo.hu

A KÉPZÉS CÉLJA

Banki digitalizációs szakértő komplex képzési program egyik témaköre.

A Personal finance management egy folyamat, mely során az ügyfél létrehozza a saját pénzügyi tervét. Ez főként a bevételei, költései, befektetései, megtakarításai megtervezését jelenti. Ebben nyújthatnak neki segítséget a különböző PFM megoldások, amelyekkel lehetősége nyílik a bankolást, befektetéseit, megtakarításait és biztosításait egy helyen kezelni, még akkor is, ha ezekhez több pénzügyi intézménynél is vezet számlát.

Szolgáltatói szempontból a PFM alkalmazások egy újabb platformot biztosítanak arra, hogy az ügyfél személyre szabott ajánlatot kaphasson olyan pénzügyi termékekről, amelyekre éppen az adott helyzetben szüksége lehet. Jelen tananyagunkkal betekintést nyer a PFM megoldások világába.

Megtudhatja, hogy milyen igényeknek kell egy ilyen alkalmazásnak megfelelnie, illetve milyen piaci kihívásokkal szembesülhet, legyen szó egy banki, vagy egy FinTech cég PFM-jéről!

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Felhívjuk figyelmüket, hogy az online képzések esetén a hallgatónak kell azokat a technikai eszközöket/feltételeket biztosítania, amelyekkel a képzésben részt tud venni. A Bankárképző a jelentkező részére az online tanfolyamok, elearning képzések, illetve a tantermi képzések elearning elemei megtekintéséhez számítógépes eszközöket nem biztosít. A Bankárképző nem vállal felelősséget azért, hogy az általa közzétett technikai feltételeket a jelentkező nem tudja teljesíteni, vagy/és annak a jelentkező eszközei nem felelnek meg.

A képzés a Bankárképző e-learning felületén érhető el, amely a Moodle oktatási keretrendszer. A résztvevők részére ez a felület nagy szabadságot ad, amely segítségével térben és időben függetlenül tudnak tanulni és szabadon ismételni, rögzíteni az elhangzottakat. A keretrendszer használatához egy számítógépet vagy notebookot érdemes használni és a Google Chrome böngésző használatát javasoljuk. A képzés megkezdése előtt a felület elérésének feltételeiről tájékoztató anyagot küldünk.

Big data alapjaiE-learning

Big data alapjai

Ügyfélakvizícióban és kockázatkezelésben alkalmazott big data megoldásokon keresztül mutatjuk be, mennyi lehetőség rejlik a big data alkalmazására a bankok számára.

Bármikor jelentkezhet
User Experience & User InterfaceE-learning

User Experience & User Interface

A felhasználóbázis feltérképezésére és megismerésére használt eszközök, módszerek és a kutatás eredményeinek gyakorlatba ültetése lépésről lépésre.

Bármikor jelentkezhet

Tanfolyami információ


Tanfolyam dátuma Bármikor jelentkezhet
Ár 45 000 Ft + ÁFA
Tanfolyam hossza 2 óra

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben:

Lakatos Veronika

Szakmai felelős
E-mail: vlakatos@bankarkepzo.hu

További, általános információért:

Regős Teréz

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 714
E-mail: tregos@bankarkepzo.hu

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image