Banki digitalizációs szakértő

Program

e_1

Akár már ma is elkezdheti képzésünket!  | Most 40% kedvezménnyel!


A klasszikus kereskedelmi bankoknak a sikeres jövőbeli működés érdekében meg kell ismerniük a digitalizáció nyújtotta lehetőségeket, kihívásokat.

A banki digitalizáció nem csupán informatikai kérdés, átszövi a teljes szervezetet, a központot, a hálózatot, az üzletet, a kockázatkezelést, lényegében a bank összes területét.

A képzés során bemutatjuk a most folyó digitális forradalom hatását a bankszektorra, és hogy a kor elvárásainak, az ügyfél igényeinek, a szabályozásnak milyen területeken, milyen módon tud és kell, hogy megfeleljen egy bank.

Kinek ajánljuk

Szakmai irányultság szerint ajánljuk vezetőknek, termékfejlesztőknek, üzleti támogatóknak, informatikusoknak, folyamatszervezőknek, kockázatkezelőknek, marketingeseknek, jogászoknak.

Illetve ajánljuk még:

  • a piac előtt haladni vágyóknak, leendő banki innovátoroknak;
  • azoknak, akik banki digitalizációval szeretnének foglalkozni vagy már azzal foglalkoznak;
  • és mindenkinek, akit érdekelnek az újdonságok, kihívások!

Tematika

A képzés moduljai külön is elérhetőek:

E-learning

Időtartam - A saját fejlesztésű tudásfókuszú e-learning kb. 6,5 óra hosszú.

Áttekintő e-learning képzésünk saját fejlesztésű tudásfókuszú  tananyagot tartalmaz:

  • Az előadásanyag 6 hónapig elérhető, ez alatt az időtartam alatt korlátlan
  • Kényelmesen, saját tempójában sajátíthatja el a tananyagot.

További információkról az e-learning tananyagokkal kapcsolatban munkatársunktól érdeklődhet!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az online képzések esetén a hallgatónak kell azokat a technikai eszközöket/feltételeket biztosítania, amelyekkel a képzésben részt tud venni. A Bankárképző a jelentkező részére az online tanfolyamok, e-learning képzések, illetve a tantermi képzések e-learning elemei megtekintéséhez számítógépes eszközöket nem biztosít. A Bankárképző nem vállal felelősséget azért, hogy az általa közzétett technikai feltételeket a jelentkező nem tudja teljesíteni, vagy/és annak a jelentkező eszközei nem felelnek meg. A képzés a Bankárképző e-learning felületén érhető el, amely a Moodle oktatási keretrendszer. A résztvevők részére ez a felület nagy szabadságot ad, amely segítségével térben és időben függetlenül tudnak tanulni és szabadon ismételni, rögzíteni az elhangzottakat. A keretrendszer használatához egy számítógépet vagy notebookot érdemes használni és a Google Chrome böngésző használatát javasoljuk. A képzés megkezdése előtt a felület elérésének feltételeiről tájékoztató anyagot küldünk.

Vizsga

Az elearning tananyagból online vizsgát tehet, amelynek díja: 20.000 Ft+ ÁFA
A vizsgára külön kell bejelentkeznie a képzés ügyfélkapcsolati menedzserének írt emailen, akivel a vizsga időpontját tudja majd egyeztetni.

Kapcsolat

Programinformáció

Tanfolyam dátuma E-learning képzés
Eredeti összeg 145 000 Ft + Áfa
Kedvezményes ár 87 000 Ft + Áfa ( 2021. február 8. )
145 000 Ft + Áfa