Megtakarítások

Ismerje meg azon bankszakmai ismereteket, amelyek elengedhetetlenül szükségesek az ügyfél kiszolgálást végző munkatársak számára. Életszerű példákkal mutatjuk be a helyzetet, milyen kérdés jöhet az ügyféltől és ezeket hogyan kell helyesen megválaszolni!

A KÉPZÉS RÉSZLETEI

Kezdés: Bármikor elkezdheti
Időtartam: 4 óra
Képzési forma: E-learning

Kérdésével keresse munkatársunkat!

Lájer Enikő

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 715
E-mail: elajer@bankarkepzo.hu

A KÉPZÉS CÉLJA

Bankszakmai ismeretek komplex képzési program egyik témaköre.

A Bankárképző kialakított egy Bankszakma alapjai képzést a modernizált e-learning eszköztárára építve. Célja azon bankszakmai alapfogalmak, kifejezések, összefüggések életszerű, bárki számára a banki szituációkban is könnyen érthető rövid bemutatása, leírása, amelyek a lakossági ügyfeleket kiszolgáló munkatársak számára szükségesek, hogy az ügyfelek kérdéseit, felvetéseit megfelelő szakmai színvonalon meg tudják válaszolni.

A Bankszakma alapjai képzésünk egyik modulja a Megtakarítások. A modulon belül egy szituációra felépülve kerülnek bemutatásra azon bankszakmai ismeretek, amelyek elengedhetetlenül szükségesek az ügyfél kiszolgálást végző munkatársak számára. Életszerű példákkal mutatjuk be a helyzetet, milyen kérdés jöhet az ügyféltől és ezeket hogyan kell helyesen megválaszolni. A válaszok tartalmazhatják a szabályozási környezet, a magyar piac jellemzőinek bemutatását is. A szituáció mentén kerülnek bemutatásra a termékcsoportokhoz kapcsolódó bankszakmai fogalmak, kifejezések.

Legyen magabiztos munkájában, pénzügyei intézésében!

BETEKINTÉS AZ
E-LEARNINGBE


megtakaritasok_1.jpg
megtakaritasok_2.jpg
HATÉKONY TANULÁSI MÓDSZERTAN

Bankárképző e-learning fejlesztő keretrendszerében alakítottuk ki a képzést. A modul az adott szituáció, eset leírásával kezdődik, majd ahhoz kapcsolódóan kerülnek a szükséges bankszakmai ismeretek bemutatásra. Az ismereteket fejezetekre bontjuk, majd a modul végén néhány tudásfelmérő kérdéssel biztosítjuk, hogy a képzés résztvevői biztosan elsajátították a tananyagot.

Az oktatási modulok olyan e-learning képzési formában kerülnek kialakításra, amely a tanulási folyamatot hatékony, optimális ismeretátadási módszertannal támogatja az interaktív számítógépes oktatószoftver megoldásaival, egységes keretrendszerbe foglalva a szükséges ismereteket. A résztvevők bármilyen elektronikus eszközről elérhetik az online képzést.

Bankszakma alapjaiKomplex képzés = 4 modul

Bankszakma alapjai

Kezdjünk az alapoktól! A bank működését, funkcióit átfogóan bemutató, megrendelhető gyakorlati, onboarding képzés.

Bármikor elkezdheti
Bankok működéseE-learning

Bankok működése

Eddig csak ügyfele volt a banknak? Most nézze meg, hogyan működik! Érthetően az alapoktól magyarázzuk el a banküzem lényegét.

Bármikor elkezdheti

Tanfolyami információ


Tanfolyam dátuma Bármikor elkezdheti
Ár 30 000 Ft + ÁFA
Tanfolyam hossza 4 óra

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben:

Lakatos Veronika

Szakmai felelős
E-mail: vlakatos@bankarkepzo.hu

További, általános információért:

Lájer Enikő

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 715
E-mail:  elajer@bankarkepzo.hu

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image