Hatékony riportkészítés – Excel programozási alapok


A KÉPZÉS RÉSZLETEI

Kezdés: Bármikor elkezdheti
Időtartam: 12 óra
Képzési forma: E-learning
komplex kurzus = 2 modul

Kérdésével keresse munkatársunkat!

Regős Teréz

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 714
E-mail: tregos@bankarkepzo.hu

A KÉPZÉS CÉLJA

Sok ideje megy el különböző jelentések elkészítésére? Ráadásul az egyhangúan ismétlődő fázisok monotonná teszik munkáját?

A tanfolyamon egyszerű példákon keresztül segítjük Önt mindazon ismeretek elsajátításában, amelyek mindennapi Excel feladatai során felmerülhetnek, és a Visual Basic segítségével elvégzésük jelentősen felgyorsítható.

Nem gond, ha még nem rendelkezik programozási előismeretekkel, mert ezen a kurzuson az alapoktól vezetjük végig a legfontosabb programozási tudnivalókon! A Bankárképző egy Magyarországon egyedülálló, 100%-ban online tanfolyamot kínál Önnek, ahol tapasztalt oktatóink tolmácsolásában videókon, gyakorló feladatokon keresztül sajátíthatja el a programozási alapokat.

Amellett, hogy bizonyos folyamatok automatizálásán keresztül rengeteg idő takarítható meg, a programozás – Bill Gates szavaival élve – „segít olyan gondolkodásmódot kialakítani, amely az élet valamennyi területén hasznos”.

Ez nem egy átlagos Excel Visual Basic programozási kurzus, ezt garantáljuk!

BETEKINTÉS AZ E-LEARNINGBE!


excel_1.jpg
excel_2.jpg
excel_3.jpg

OKTATÓK

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Felhívjuk figyelmüket, hogy az online képzések esetén a hallgatónak kell azokat a technikai eszközöket/feltételeket biztosítania, amelyekkel a képzésben részt tud venni. A Bankárképző a jelentkező részére az online tanfolyamok, elearning képzések, illetve a tantermi képzések elearning elemei megtekintéséhez számítógépes eszközöket nem biztosít. A Bankárképző nem vállal felelősséget azért, hogy az általa közzétett technikai feltételeket a jelentkező nem tudja teljesíteni, vagy/és annak a jelentkező eszközei nem felelnek meg.

A képzés a Bankárképző e-learning felületén érhető el, amely a Moodle oktatási keretrendszer. A résztvevők részére ez a felület nagy szabadságot ad, amely segítségével térben és időben függetlenül tudnak tanulni és szabadon ismételni, rögzíteni az elhangzottakat. A keretrendszer használatához egy számítógépet vagy notebookot érdemes használni és a Google Chrome böngésző használatát javasoljuk. A képzés megkezdése előtt a felület elérésének feltételeiről tájékoztató anyagot küldünk.

Ez az e-learning egy komplex kurzus, amelynek moduljai önállóan is megvásárolhatóak.

A képzés az alábbi modulokat foglalja magába:

Tanfolyami információ


Tanfolyam dátuma Bármikor elkezdheti
Ár 95 000 Ft + ÁFA
Tanfolyam hossza 12 óra

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben:

Gaál-Schall Barbara

Szakmai felelős
E-mail: bgaal-schall@bankarkepzo.hu

További, általános információért:

Regős Teréz

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 714
E-mail: tregos@bankarkepzo.hu

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image