Fulltext alt text

Kiss László

OTP Bank Nyrt.

Bankkártyaelfogadás értékesítés és Cross Border Sales vezetője

2005-ben pénzügyi diplomát szerzett a Budapesti Corvinus Egyetemen, majd 2008-ban jogi posztgraduális diplomát az ELTE-n.

Jelenleg egy nemzetközi executive MBA programban vesz részt, amelyet a SEED és a Maastricht School of Management irányít.

2018 óta aktív résztvevője a fizetési megoldások implementálásának és kereskedői akvizícióknak Magyarországon és az OTP Csoport országaiban. A Bank stratégiája megváltozott: határokon átívelően gondolkodunk, ennek köszönhetően előtérbe került a digitalizáció, a digitális megoldások, amelynek keretein belül új és dinamikus megoldások keresése került előtérbe.

“Erős és dinamikus csapatunk nap mint nap dolgozik, hogy megfeleljen a meglévő és új ügyfélelvárásoknak, támogassa stratégiájukat és üzleti partnerként segítsen elérni üzleti céljaikat.”

Missziója a gyakorlatban is bevezetett fizetési innovációk értékesítésére irányul a Globális Világtól a közép-kelet-európai régióig. Ezenfelül az OTP-ügyfelek piaci helyzetének és stratégiájának javításával és megerősítésével kapcsolatos jelenlegi feladataival Magyarországon és a csoporton belül is erősíti az OTP Bank Nyrt fizetési szolgáltatási tevékenységét.

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image