Számviteli információk felhasználása a hiteldöntésekben - esetjáték

Számvitel - de nem számviteli szakembereknek. Ismerje meg, milyen számviteli alapismeretekre van szükség ahhoz, hogy egy vállalkozás beszámolója, számviteli információk alapján felismerjük a vállalkozásban rejlő kockázatokat!

A KÉPZÉS RÉSZLETEI

Kezdés: Bármikor elkezdheti
Időtartam: 2 óra
Képzési forma: E-learning

Kérdésével keresse munkatársunkat!

Lájer Enikő

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 715
E-mail: elajer@bankarkepzo.hu

A KÉPZÉS CÉLJA

A számviteli ismeretek vállalkozások beszámolóinak elemzéséhez komplex képzési program első részeként játékra hívjuk Önt!

Ezzel a tananyaggal nem számviteli szakembereket kívánunk képezni, hanem az a célunk, hogy Ön tudja értelmezni a vállalkozás számviteli nyilvántartásaiból származó adatokat és azokat fel tudja használni majd egy hitelelőkészítés részeként. Ebben a részben bemutatjuk két vállalkozás első hat havi működését, de Önnek kell megvizsgálnia a banki ügyintézővel együtt a vállalkozások hitelképességét. Közben megismerkedhet azzal, hogy egy vállalkozás nyilvántartott adataiból hogy áll össze a mérleg és eredménykimutatás, sőt, következtetéseket vonhat le a további működésére is.

A program célja, hogy

  • megismerje, milyen információkat használhatunk fel egy vállalkozás működésének elemzésénél,
  • tudja, hogy áll össze (egy egyszerű) mérleg és eredménykimutatás, melyek a legfontosabb összefüggések,
  • képes legyen önálló következtetéseket levonni a vállalkozás helyzetére.

Kövesse nyomon a banki ügyintéző és a vállalkozások ügyvezetőjének tárgyalását! Figyelje, milyen adatokat vizsgál meg az ügyintéző – számoljon, állítsa össze a mérleget és eredménykimutatást! A banki ügyintéző segíteni fogja, de a következtetéseket Önnek kell levonnia!

BETEKINTÉS AZ
E-LEARNINGBE


esetjatek_1.jpg
esetjatek_2.jpg
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Felhívjuk figyelmüket, hogy az online képzések esetén a hallgatónak kell azokat a technikai eszközöket/feltételeket biztosítania, amelyekkel a képzésben részt tud venni. A Bankárképző a jelentkező részére az online tanfolyamok, elearning képzések, illetve a tantermi képzések elearning elemei megtekintéséhez számítógépes eszközöket nem biztosít. A Bankárképző nem vállal felelősséget azért, hogy az általa közzétett technikai feltételeket a jelentkező nem tudja teljesíteni, vagy/és annak a jelentkező eszközei nem felelnek meg.

A képzés a Bankárképző e-learning felületén érhető el, amely a Moodle oktatási keretrendszer. A résztvevők részére ez a felület nagy szabadságot ad, amely segítségével térben és időben függetlenül tudnak tanulni és szabadon ismételni, rögzíteni az elhangzottakat. A keretrendszer használatához egy számítógépet vagy notebookot érdemes használni és a Google Chrome böngésző használatát javasoljuk. A képzés megkezdése előtt a felület elérésének feltételeiről tájékoztató anyagot küldünk.

OKTATÓ

Tanfolyami információ


Tanfolyam dátuma Bármikor elkezdheti
Ár 30 000 Ft + ÁFA
Tanfolyam hossza 2 óra

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben:

Berendi Judit

Szakmai felelős
E-mail:  jberendi@bankarkepzo.hu

További, általános információért:

Lájer Enikő

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 715
E-mail:  elajer@bankarkepzo.hu

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image