Részvények és részvénypiacok a befektetés-kezelésben

A részvények és kereskedésükről szól az online kurzus. Tőzsde, OTC piacok, a részvény-kereskedelem folyamata. Ismerje meg a részvények piacra vitelét, kereskedését és kivezetését, részvényértékelést, a fundamentális és technikai elemzés folyamatát.

A KÉPZÉS RÉSZLETEI

Kezdés: Bármikor elkezdheti
Időtartam: 3 óra
Képzési forma: E-learning

Kérdésével keresse munkatársunkat!

Barnucz Szilvia

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 735
E-mail: szbarnucz@bankarkepzo.hu

A KÉPZÉS CÉLJA

A részvények jogi fogalmával, kereskedésük részleteivel ismerkedünk meg a kurzusban. A jogi háttér bemutatása mellett fontos szerepet kap a tőzsde, mint szabályozott piac bemutatása, illetve az OTC piacok ismertetése, illetve a részvény-kereskedelem folyamatának bemutatása. Bemutatjuk a részvények piacra vitelét, kereskedését és kivezetését is. Megismerhetjük a részvényesi érték fogalmát, és a legfontosabb részvény értékelési logikákat, a fundamentális és technikai elemzés folyamatát. Végezetül néhány részvénypiacot érintő anomáliát mutatunk be, amelyre tekintettel kell lennie minden, a részvénypiacon aktív szereplőnek.

BETEKINTÉS AZ E-LEARNINGBE!


reszvenyek-piacok_1.jpg
reszvenyek-piacok_2.jpg
reszvenyek-piacok_3.jpg
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Felhívjuk figyelmüket, hogy az online képzések esetén a hallgatónak kell azokat a technikai eszközöket/feltételeket biztosítania, amelyekkel a képzésben részt tud venni. A Bankárképző a jelentkező részére az online tanfolyamok, elearning képzések, illetve a tantermi képzések elearning elemei megtekintéséhez számítógépes eszközöket nem biztosít. A Bankárképző nem vállal felelősséget azért, hogy az általa közzétett technikai feltételeket a jelentkező nem tudja teljesíteni, vagy/és annak a jelentkező eszközei nem felelnek meg.

A képzés a Bankárképző e-learning felületén érhető el, amely a Moodle oktatási keretrendszer. A résztvevők részére ez a felület nagy szabadságot ad, amely segítségével térben és időben függetlenül tudnak tanulni és szabadon ismételni, rögzíteni az elhangzottakat. A keretrendszer használatához egy számítógépet vagy notebookot érdemes használni és a Google Chrome böngésző használatát javasoljuk. A képzés megkezdése előtt a felület elérésének feltételeiről tájékoztató anyagot küldünk.

Tanfolyami információ


Tanfolyam dátuma Bármikor elkezdheti
Ár 35 000 Ft + ÁFA
Tanfolyam hossza 3 óra

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben:

Tóth Csilla

Szakmai felelős
E-mail: cstoth@bankarkepzo.hu

További, általános információért:

Barnucz Szilvia

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 735
E-mail: szbarnucz@bankarkepzo.hu

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image