Kockázatok felismerése a vállalkozások vagyoni-pénzügyi helyzetét bemutató beszámolókban

A KÉPZÉS RÉSZLETEI

Kezdés: Bármikor elkezdheti
Időtartam: 2 óra
Képzési forma: E-learning

Kérdésével keresse munkatársunkat!

Lájer Enikő

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 715
E-mail: elajer@bankarkepzo.hu

A KÉPZÉS CÉLJA

A számviteli ismeretek vállalkozások beszámolóinak elemzéséhez komplex képzési program utolsó, hatodik fejezete.

Ha ránézünk egy vállalkozás mérlegére, rögtön látjuk a mérlegfőösszegéből, mekkora vállalkozásról van szó. Ha ránézünk a forrásaira, látjuk, milyen pénzből gazdálkodik, milyen eredményességgel működött az elmúlt években, és az eszközeiből azt, hogy mire költötte a számára nyújtott forrásokat. Ha ismerjük, hogy mióta és milyen ágazatban tevékenykedik, kiszámolunk sok-sok pénzügyi mutatót és azokat összehasonlítjuk más, hasonló tevékenységet végző vállalkozásokéval máris kapunk egy átfogó képet.

Ahhoz, hogy az ezeken alapuló elemzésünk helytálló legyen, érdemes az egyes mérlegsorokat alaposan megnézni – hol lehetnek kockázatok, mit kell megvizsgálnunk ahhoz, minek kell utánanéznünk, hogy lássuk a számok mögött a vállalkozás működését! Ezeket a lehetséges kockázatokat és a szükséges vizsgálati szempontokat mutatjuk be ebben az elearning tanfolyamban, amit bármikor elkezdhet.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Felhívjuk figyelmüket, hogy az online képzések esetén a hallgatónak kell azokat a technikai eszközöket/feltételeket biztosítania, amelyekkel a képzésben részt tud venni. A Bankárképző a jelentkező részére az online tanfolyamok, elearning képzések, illetve a tantermi képzések elearning elemei megtekintéséhez számítógépes eszközöket nem biztosít. A Bankárképző nem vállal felelősséget azért, hogy az általa közzétett technikai feltételeket a jelentkező nem tudja teljesíteni, vagy/és annak a jelentkező eszközei nem felelnek meg.

A képzés a Bankárképző e-learning felületén érhető el, amely a Moodle oktatási keretrendszer. A résztvevők részére ez a felület nagy szabadságot ad, amely segítségével térben és időben függetlenül tudnak tanulni és szabadon ismételni, rögzíteni az elhangzottakat. A keretrendszer használatához egy számítógépet vagy notebookot érdemes használni és a Google Chrome böngésző használatát javasoljuk. A képzés megkezdése előtt a felület elérésének feltételeiről tájékoztató anyagot küldünk.

OKTATÓ

Tanfolyami információ


Tanfolyam dátuma Bármikor elkezdheti
Ár 30 000 Ft + ÁFA
Tanfolyam hossza 2 óra

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben:

Berendi Judit

Szakmai felelős
E-mail:  jberendi@bankarkepzo.hu

További, általános információért:

Lájer Enikő

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 715
E-mail:  elajer@bankarkepzo.hu

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image