Hitelkockázat tőkekövetelmény számítása sztenderd módszer szerint

A banki tőkekövetelmény számítási előírásain belül ismerje meg a hitelkockázatra vonatkozó tőkekövetelmény szabályait a sztenderd módszer szerint.

A KÉPZÉS RÉSZLETEI

Kezdés: Bármikor elkezdheti
Időtartam: 4 óra
Képzési forma: E-learning

Kérdésével keresse munkatársunkat!

Lájer Enikő

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 715
E-mail: elajer@bankarkepzo.hu

A KÉPZÉS CÉLJA

Bevezetés a bázeli tőkeszabályozás világába komplex képzési program egyik témaköre.

Az e-learning tananyag célja, hogy könnyen elsajátítható formában bemutassa a hitelkockázatkezelésre vonatkozó tőkekövetelmény szabályait - a sztenderd módszer szerint.

Ebben a kurzusban áttekintjük a bankok tőkekövetelmény számítási előírásain belül a hitelkockázatra vonatkozó tőkekövetelmény szabályait a sztenderd módszer szerint, a hatályos jogszabályok alapján. Bemutatásra kerül, hogy a bankoknak milyen kitettségi osztályokat kell kialakítaniuk, milyen tőkekövetelmények kapcsolódnak az egyes kitettségi osztályokhoz és milyen módon lehet a fedezeteket figyelembe venni. Bemutatásra kerül, hogy a bankoknak milyen kitettségi osztályokat kell kialakítaniuk, milyen tőkekövetelmények kapcsolódnak az egyes kitettségi osztályokhoz és milyen módon lehet a fedezeteket figyelembe venni. A tőkekövetelmény számítás lépéseit a gyakorlatban is megismerjük és gyakoroljuk tőkeszámítási példákon keresztül.

BETEKINTÉS AZ
E-LEARNINGBE


hitelkockazat_sztenderd_1.jpg
hitelkockazat_sztenderd_2.jpg
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Felhívjuk figyelmüket, hogy az online képzések esetén a hallgatónak kell azokat a technikai eszközöket/feltételeket biztosítania, amelyekkel a képzésben részt tud venni. A Bankárképző a jelentkező részére az online tanfolyamok, elearning képzések, illetve a tantermi képzések elearning elemei megtekintéséhez számítógépes eszközöket nem biztosít. A Bankárképző nem vállal felelősséget azért, hogy az általa közzétett technikai feltételeket a jelentkező nem tudja teljesíteni, vagy/és annak a jelentkező eszközei nem felelnek meg.

A képzés a Bankárképző e-learning felületén érhető el, amely a Moodle oktatási keretrendszer. A résztvevők részére ez a felület nagy szabadságot ad, amely segítségével térben és időben függetlenül tudnak tanulni és szabadon ismételni, rögzíteni az elhangzottakat. A keretrendszer használatához egy számítógépet vagy notebookot érdemes használni és a Google Chrome böngésző használatát javasoljuk. A képzés megkezdése előtt a felület elérésének feltételeiről tájékoztató anyagot küldünk.

OKTATÓ

Bevezetés a Bázeli tőkeszabályozás világábakomplex kurzus = 10 modul

Bevezetés a Bázeli tőkeszabályozás világába

Átfogóan a bázeli tőkeszabályozás világa a hatályos CRD és CRR alapján, az alapoktól a részletszabályokig. Gyakorlati példák segítik Önt.

Bármikor elkezdheti

Tanfolyami információ


Tanfolyam dátuma Bármikor elkezdheti
Ár 55 000 Ft + ÁFA
Tanfolyam hossza 4 óra

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben:

Somogyi Virág

Szakmai felelős
E-mail: vsomogyi@bankarkepzo.hu

További, általános információért:

Lájer Enikő

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 715
E-mail:  elajer@bankarkepzo.hu

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image