Art&Business - Fókuszban a befektetés!

Az Art&Business - Fókuszban: a befektetés! képzéssel olyan korszerű tudásra és olyan változatos helyzetekben felhasználható egyedi eszköztárra tehet szert, amelyet az üzleti életben és a privát környezetben is könnyen alkalmazni tud. 

A KÉPZÉS RÉSZLETEI

Kezdés: 2023. okt. 04. 17:00
Jelentkezési határidő: 2023. szept. 25. 23:50
Időtartam: 9 óra + 1 beszélgetés
Képzési forma: Tantermi vagy Online


Kérdésével keresse munkatársunkat!

Regős Teréz

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 714
E-mail: tregos@bankarkepzo.hu

Image
Image
Image
PROGRAM LEÍRÁSA

Ismerkedjen meg a befektetések legizgalmasabb terepével – a művészeti vásárok, aukciók, művészeti befektetési alapok – világával!

Az utóbb években a kortárs művészet iránti érdeklődés robbanásszerűen felerősödött, a műtárgypiac globálissá vált, az árak korábban soha nem látott magasságokba szöktek. Egyre többen fedezik fel a műgyűjtést, mint egy olyan befektetési lehetőséget, amely egyszerre jelent intellektuális izgalmat, érzelmi kötődést és hosszú távú, biztos megtérülést. A gyűjteményépítés mellett egyre több vállalat fektet be jelentősebb forrásokat művészeti és kulturális tevékenységekbe, hogy ösztönözzék munkatársaikat, fejlesszék szervezeti struktúrájukat vagy egyedivé formálják márkastratégiájukat.

A kortárs képzőművészet működésmódjának és értékképző mechanizmusainak megértésre fókuszáló, cél- és élményorientált tanfolyam alapfokú bevezetést kínál a globális „art world” működésének elméleti és gyakorlati módszertanába. Megismerteti a program résztvevőit a terület hazai és intézményrendszerével (múzeumok, kunsthallék, biennálék, blockbuster kiállítások), a műtárgypiac – a művészeti vásárok, aukciók, művészeti befektetési alapok stb. - világával a már gyakorlatban működő műtárgy-vonatkozású befektetési konstrukciókkal és a művészeti termelés működési elveivel, motivációival és a gyűjteményépítés logikájával.

Ne hagyja ki a képzésben rejlő fantasztikus networking lehetőséget! Emiatt elsősorban a személyes jelenlétet javasoljuk. Természetesen választhatja az online részvételt is.

TEMATIKA

Ismerkedjen meg a befektetések legizgalmasabb terepével – a művészeti vásárok, aukciók, művészeti befektetési alapok – világával!

Részletes tematika
Image

OKTATÓK

KÉPZÉSI FORMA

A regisztráció során eldöntheti, hogy helyszínen vagy élő online módon kíván részt venni a képzésen. Online esetben is lehetősége van valós időben kérdést feltenni.

Tanfolyami információ


Tanfolyam dátuma 2023. okt. 04. 17:00
Program vége 2023. okt. 25. 19:30
Jelentkezési határidő 2023. szept. 25. 23:50
Ár 150 000 Ft + ÁFA
Tanfolyam hossza 9 óra + 1 beszélgetés

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Szakmai koordinátor: 

Gajzágó György (CCA)

Kortárs Műgyűjtő Akadémia   
E-mail: art@artcenter.hu

További, általános információért:

Regős Teréz

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 714
E-mail: tregos@bankarkepzo.hu

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image