1993-1999

Elindulnak diplomaprogramjaink és megkezdjük tanácsadói tevékenységünket

 

1993-ban megkezdtük az államilag elismert szakképesítést nyújtó bankszakmai programunkat (FEBI) távoktatás formájában. A kezdetben 6, jelenleg 7 modulra épülő képzés kialakításában a legjobb nemzetközi példákat vettük alapul, amihez nagy segítséget jelentett az Európai Unió Phare programjának keretében a belga, a holland és a portugál Bankárképzőtől kapott szakmai támogatás.

1995-ben kezdte meg tanulmányait az első befektetéselemzői diplomaprogramban (EFFAS) részt vevő csoport, amelynek végzős hallgatói a Bankárképző, a Közép-Európai Brókerképző Alapítvány, valamint a Magyar Befektetés Elemzők Egyesülete közös oklevele mellett az European Federation for Financial Analysts’ Societies (EFFAS) nemzetközi diplomáját vehetik át.

1995 óta foglalkozunk szakértői, tanácsadói tevékenységgel, melyben elkötelezett, szakmailag felkészült, rendkívül erős szakértői csapatunkra támaszkodhatunk.

1999-ben kezdtük el az immár rendszeressé vált kockázatkezelés aktuális kérdéseivel foglalkozó konferencia-sorozatunkat. A szakma körében nagy népszerűségnek örvendő sorozat kezdetben a piaci kockázatkezeléssel, majd a hitel- és működési kockázat kérdéskörével, Bázel II-vel és az új Tőkeegyezmény aktuális gyakorlati kérdéseivel, legújabban pedig a MIFiD és Solvency témakörökkel foglalkozik.