2000-2002

Bővítjük programkínálatunkat és elindul Bázel II tanácsadási üzletágunk

Kezdetben a Felügyelet megbízásából végeztük el bankok, befektetési vállalkozások helyszíni átvilágítását, majd több kisbanknál vettünk részt stratégiakialakításban, szervezetfejlesztésben. 2000 óta rendszeresen részt vettünk Phare támogatással megvalósuló szakértői programokban Magyarország euro-atlanti integrációjával kapcsolatban. 2001-től fokozatosan nyert teret a Bázel II témakörhöz kapcsolódó tanácsadás: projektmenedzsment, folyamatátvilágítás és -átalakítás, minősítési rendszerek kialakítása és validációja, CRD-re való felkészültség felmérése, implementáció akciótervének kialakítása, minőségbiztosítás - hogy csak néhányat említsünk számos tanácsadói feladatunk közül.

2001-ben kezdtük meg a Strukturális Alapok Képzési Programot, melyet azóta is sikeresen bonyolítunk mind egyedi megrendelésre, mind pedig a meghirdetett, standard tanfolyam formájában.

2001-ben elindítottuk az Eurobankár programot, mely szintetizálta az európai uniós és gazdasági ismereteket a Gazdasági és Monetáris Unió teljeskörű bemutatásával.

2001-ben alakítottuk ki a Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetségével karöltve a Vagyon, Alap, Portfólió (VAP) programot, mely a szakma által elismert képesítést biztosít vagyonkezelők és porfoliókezelők számára.

2002-ben az élethosszig való tanulás terjedő koncepciója és a modern technológiai lehetőségek segítségével kialakítottuk a magyar bankszektor első bankszakmai e-learning tananyagát.