2007-2009

Bővül nemzetközi oklevélkínálatunk, sikerrel zárulnak első Bázel II IRB és AMA projektjeink

 

2007-ben a szakma igényeinek megfelelően átalakítottuk a befektetéskezelői és -elemzői programjainkat és létrehoztuk a Befektetéskezelői Programot (VAP II). A befektetéselemzői diplomával rendelkezők nemzetközi CIIA vizsgát tehetnek a Bankárképzőben.

2008-ban a Budapesti Műszaki és Gazdálkodástudományi Egyetemmel közösen kialakítottuk az Európai Uniós területi pályázatok szakértő szakirányú továbbképzési programot, mely az EU pénzügyi forrásaiból megvalósítható regionális fejlesztések lebonyolítására alkalmas szakemberek képzését célozza.

2008-ban A Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt. alapításának huszadik évfordulóján indította el az „Új hullám, együtt a jövőbe” mentorprogramot, aminek célja, hogy tehetséges fiatalok sikeres, vezető szakemberektől tanulhassanak, fejleszthessék szakmai tapasztalataikat, és a mentorok szemléletformáló útravalójával indulhassanak el pályájukon.

2009-ben elindítottuk a Minősített Befektetési Tanácsadó (MBT) képzést, mely egy komplex pénzügyi tervezői képzés első szintje.

Tanácsadási területen sikerrel zárulnak IRB bevezetési projektjeink, ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére. Néhány régi ügyfelünket 2004 óta támogattuk az IRB minden teerületén. Ugyancsak ebben az időszakban indulnak el és sikeresen zárulnak első működési kockázati AMA projektjeink.