2010-2013

Tovább növekvő nemzetközi aktivitás és elindul a Bankárképző szoftverfejlesztési tevékenysége

2010-2011 Folyamatosan foglalkozunk válságelemzéssel, kockázatelemzéssel- és kezeléssel. Megkezdtük az Oprisk Manager szoftver fejlesztését, hogy komplex, integrált és rugalmas megoldást kínálhassunk azoknak a bankoknak, amelyek elhatározták, hogy fejlett módszertan alkalmazásával csökkentik/kezelik működési kockázataikat.

2010-2011 Többéves előkészítés után elindítottuk pénzügyi tervezéssel összefüggő képzéseinket (MBT/EPT). Ezzel párhuzamosan gondoskodtunk a képzések európai akkreditációjáról, részt veszünk a nemzetközi szervezet (EFPA) munkájában.

2010-2012 egy EBRD által finanszírozott program keretében, ausztriai partnerünkkel a macedón tőzsde oktatási tevékenységének fejlesztésében vettünk részt, segítve ezzel a balkáni térség tőkepiaci együttműködését is. A projektnek számos hosszú távú eredménye lett, mint például a balkáni térség szakértőinek bevonása az európai oktatási szervezetek (EFFAS) tevékenységébe, illetve a lokális képző szervezetek támogatása.

2012-2013 Bázel II-es tanácsadási tevékenységünk átlépte a határokat: szakértőink több arab országban dolgoztak (Szaúd-Arábia, Jordánia). Ománi együttműködésünk első eredménye az ománi bankárképző oktatója által tartott Islamic Banking tanfolyam volt.