Csatlakozzon szakértői csapatunkhoz!

A Bankárképző a pénzügyi területen számos nemzetközi projekt előkészítésében és megvalósításában vesz részt jelenleg. A sikeres tevékenység érdekében szakértői csapatunkat szeretnénk bővíteni.

Várjuk olyan pénzügyi és/vagy tanácsadási területen szakmai tapasztalattal rendelkező szakértők jelentkezését, akik orosz és/vagy angol nyelvtudással rendelkeznek és szívesen vesznek részt rövidebb-hosszabb külföldi (elsősorban EECCA országok) tartózkodással járó projektekben. Kiemelt területek: projektirányítás, közpénzügyek, bankszakmai oktatás és tanácsadás. Elvárás a minőségi munka iránt elköteleződés, kiváló kommunikációs készség, valamint a multikulturális környezethez való alkalmazkodóképesség. Változatos és ösztönző lehetőségeket, szakmai és a személyes látókör bővítését kínálunk szakértőinknek. Versenyképes jövedelmet biztosítunk egyedi, projektspecifikus megállapodás keretében.

Ha részese kíván lenni a nemzetközi projektjeinknek, küldje el EU formátumú magyar és angol nyelvű önéletrajzát a szakerto@bankarkepzo.hu email címre.