Dr. Pollák Zoltán

Nemzetközi Bankárképző és
Budapesti Corvinus Egyetem

oktató

Több Bankárképzős kurzus témavezetőjeként aktívan részt veszek programok kialakításában, és folyamatosan a hallgatói, valamint piaci igényekhez, illetve az állandóan formálódó nemzetközi elvárásokhoz igyekszem igazítani a tudásanyagot. Ez utóbbiban nagy segítségemre van, hogy 2018 óta tagja vagyok az EFPA (European Financial Planning Association) szakmai bizottságának, ahol első kézből értesülhetek a nyugat-európai befektetési piacokat érintő legfrissebb trendekről.

A Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy mesterszakán végeztem kitüntetéses oklevéllel, jelenleg a Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszéken folytatom PhD tanulmányaimat. Az oktatás szeretete egyetemi éveim alatt alakult ki bennem. A tudás átadása, a tehetséges hallgatók segítése és a minőségi oktatás felé az elköteleződésem azóta is megmaradt, az elmúlt években több befektetési, illetve bankszakmai, kockázatkezelési kurzuson oktattam mind a Corvinus Egyetemen, mind a Bankárképzőben. Jó érzéssel tölt el, hogy egykori hallgatóim mosolyogva köszönnek az utcán és bizalommal fordulnak hozzám szakmai kérdéseikkel.

2020-ban egymást követő két félévben elnyertem a Hallgatói Önkormányzat „félév gyakorlatvezetője” címét a Budapesti Corvinus Egyetemen.