MCD - Jelzáloghitelezés képzés

Az ingatlanpiacon dolgozó hitelezőknek meg kell felelniük a Mortgage Credit Directive (MCD) uniós jelzáloghitel-irányelv elvárásaink. Az MCD-t a lakóingatlanokhoz kapcsolódó fogyasztói hitelmegállapodások feltételeinek javítására vezette be az Európai Unió, hogy elkerüljék a piaci szereplők felelőtlen hitelezési és hitelfelvételi magatartását. A Moody’s Analytics, a BIB és a Bankárképző közös képzésének segítségével feleljen meg a jelzáloghitel nyújtásával foglalkozó munkatársakra vonatkozó jogszabályi előírásoknak hatékonyan!

A nemzetközi gyakorlaton alapuló Credit Coach módszertan alapján három lépcsős rendszert dolgoztunk ki mindhárom oktatási intézmény tudását és tapasztalatát ötvözve:

  1. Online szintfelmérő esettanulmány – A képzésen részt vevők a nemzetközi esettanulmány megoldása után személyre szabott értékelést kapnak, mely területeken rendelkeznek elegendő ismeretekkel és hol szükséges még további képzés.

  2. E-learning tananyag – Az esettanulmány feldolgozása során igazolt tudásuknak felkészültségüknek megfelelően személyre szabott képzést kapnak a résztvevők, ami tartalmazza a magyar piac sajátosságait és újdonságait. Ezzel célorientáltan kapják meg a munkatársak a hiányzó tudást, az esettanulmány eredményeire építve.

  3. Vizsga és értékelő rendszer – A szakmai elvárásoknak megfelelő tudást a képzést lezáró vizsgán igazolják a munkatársak. Az értékelő rendszer lehetővé teszi, hogy folyamatosan nyomon kövesse munkatársai előmenetelét és vizsgaeredményeit.

További részletekért nézze meg bemutatkozó videónkat:

Kérdés esetén keresse munkatársunkat!

Lakatos Veronika

+36-1-224-0703

Programinformáció

Tanfolyam dátuma Megrendelhető
Ár Kérjen ajánlatot!
Jelezze nekünk érdeklődését a lenti gombra kattintva és tájékoztatni fogjuk a kurzus részleteiről, a pontos indulásáról.