Képesített követeléskezelő / workout szakértő képzés (3 nap)


Program

Lehet, hogy utólag könnyű megmondani – de sokat tanulhatunk a követeléskezelő, behajtást végző és workout területén dolgozó kollegáktól, hiszen ők „csak a rosszat” látva, utólag fel tudják hívni a figyelmet, mi maradt figyelmen kívül a döntés során, mire nem terjedt ki a monitoring...

A képzés során bemutatjuk,
-       hogyan, miből vehetjük észre, ha problémássá válik a kihelyezés?
-       mik azok a korai figyelmeztető jelek?
-       mi a restruktúrálás esélye és mikor kell már a jogi eszközökhöz nyúlni?
-       hogyan tehető eredményesebbé, hatékonyabbá a szervezet, a tevékenység?

Három nap alatt átfogó, gyakorlati alapú ismeretanyaggal bővítheti tudását az ún. pénzintézeti „workout” tevékenység és az általános hitelezői igényérvényesítés lehetőségeiről.

Tanúsítvány

A vizsgát sikeresen teljesítő hallgatók a Bankárképző által kiadott "KÉPESÍTETT KÖVETELÉSKEZELŐ / WORKOUT SZAKÉRTŐ" tanúsítványt szerzik meg.

A képzési időpontok: 2017. március 22., 29., április 12.
A vizsga időpont: 2017. április 19.

Kinek ajánljuk?

Hitelintézetek, pénzügyi vállalkozások munkatársainak:

  • elsősorban kockázatkezelőknek, követeléskezelőknek, workout, behajtás területén dolgozó munkatársaknak,
  • a vállalatfinanszírozásba üzleti oldalról bekapcsolódó kollégáknak, támogatva e speciális követeléskezelési szempontok döntésben való megjelenését,
  • vállalati termékfejlesztők, belső ellenőrök, jogi és compliance, területen dolgozók részére.

Tematika

1. modul:

A modul célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a követeléskezelés szükségességének megállapításához, a feltételek felméréséhez és elemzéséhez szükséges technikákat, eszközöket, és azokat magabiztosan tudják alkalmazni gyakorlati tevékenységük során. 

2. modul:

A modul célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a követelések kezelésének gyakorlati lehetőségeit és módszereit és azokat magabiztosan tudják alkalmazni gyakorlati tevékenységük során.

A követeléskezelési és behajtási, workout-tapasztalatokat mind a vállalati, mind a lakossági ügyfélkörből valós példák alapján mutatják be az előadók, egyben ismertetve a tevékenység jogi és gyakorlati hátterét, jó gyakorlatát is. 

Ár

 

Tanfolyam ára: 150 000 Ft + ÁFA
Vizsgadíj: 15 000 Ft + ÁFA

Kedvezmény

 

Kapcsolat

Programinformáció

Tanfolyam dátuma 2017. március 22. 9:00
Program vége 2017. április 12. 16:00
Jelentkezési határidő 2017. március 20.
Ár* 150 000 Ft + ÁFA +vizsgadíj
Helyszín Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt.
* A megjelölt képzés díja a pénzügyi és befektetési szolgáltatásokat főtevékenységként végző intézményekre vonatkozik. A Bankárképző egyéb intézmények, cégek munkatársai számára egyedi képzési díjat számíthat fel, melyről kérje előzetes ajánlatunkat az ügyfélkapcsolati menedzsertől (Kapcsolat menüpont)! Az érvényes kedvezményekről tájékozódjon a Kedvezmények menüpont alatt!
Erre a tanfolyamra már nem tudunk jelentkezést elfogadni!