Európai Pénzügyi Tanácsadó - EPT

Program

Az Európai Pénzügyi Tanácsadó képzés célja olyan szakemberek képzése és továbbképzése,
akik elsősorban a kiemelt lakossági ügyfelek kiszolgálásával, és a részükre nyújtott pénzügyi tanácsadással foglalkoznak. A képzési program során a résztvevők megismerik a portfoliókezelési technikákat, a vagyonkezelés, a nyugdíjtervezés és ingatlanvagyon kezelés alapjait, valamint a pénzügyi tanácsadás és tervezés eszközeit, és ezáltal megtanulják, hogyan találhatnak megfelelő és testreszabott megoldást az ügyfelek összetett pénzügyi helyzeteire vonatkozóan.

Képzés időtartama: 12 nap
Képzési időpontok: 2017. március - május hetenként 1 nap

Kinek ajánljuk?

A képzést ajánljuk azoknak, akik – kiemelt, összetettebb pénzügyi igényekkel rendelkező – lakossági ügyfelek részére nyújtanak pénzügyi tanácsadási szolgáltatást, tehát befektetési tanácsadóknak, pénzügyi tanácsadóknak és privátbankároknak, valamint azoknak, akik később szeretnének Pénzügyi Tervező képesítést szerezni.

Az Európai Pénzügyi Tanácsadó képzés elvégzésének feltétele középfokú végzettség, valamint a Minősített Befektetési Tanácsadó tanúsítvány megszerzése vagy legalább 3 éves, pénzügyi intézménynél befektetési szolgáltatási területen megszerzett szakmai tapasztalat. A képzést sikeresen elvégzők bekerülnek a Pénzügyi Tervezők Szakmai Tanácsa (PTSZT) honlapján (www.ptszt.hu) nyilvánosan hozzáférhető regiszterbe, a nyilvántartás éves díja: 10.000 Ft. A végzettek részére a PTSZT továbbá egy sorszámozott, névre szóló plasztikkártyát bocsát ki, mely a regiszterrel összhangban azonosítja a képesített szakembereket.

Tematika

  • Pénzügy-matematika
  • Portfólióelmélet és viselkedési pénzügytan
  • Egyéni vagyonkezelés
  • Személyes kockázat menedzsment
  • Nyugdíjtervezés
  • Ingatlanmenedzsment
  • A pénzügyi tanácsadás és tervezés alapjai

Kapcsolat

Ár

100 tanóra+tananyag 300 000 Ft + ÁFA
Záróvizsga/pótvizsga díja: 75 000 Ft + ÁFA

A képzés díja magában foglalja a meghirdetett oktatások díját és az előadások és kiegészítő anyagok nyomtatott változatát.
Az oktatási anyagot a résztvevők nyomtatott formában kapják kézhez, elektronikus formában nem elérhető. Sikertelen záróvizsga esetén a záróvizsga pótvizsgadíj befizetése mellett ismételhető.

Letölthető anyagok

Programismertető

Programinformáció

Tanfolyam dátuma 2017. március 10. 0:00
Jelentkezési határidő 2017. március 10.
Ár* 300 000 Ft + áfa
Helyszín Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt.
* A megjelölt képzés díja a pénzügyi és befektetési szolgáltatásokat főtevékenységként végző intézményekre vonatkozik. A Bankárképző egyéb intézmények, cégek munkatársai számára egyedi képzési díjat számíthat fel, melyről kérje előzetes ajánlatunkat az ügyfélkapcsolati menedzsertől (Kapcsolat menüpont)! Az érvényes kedvezményekről tájékozódjon a Kedvezmények menüpont alatt!
Erre a tanfolyamra már nem tudunk jelentkezést elfogadni!