MIFID 2 SPECIÁLIS SZAKMAI KÉPZÉS (4NAP)

Program

2018. január 3-ától hatályos a 37/2017. számú MNB rendelet, ami meghatározza, hogy a befektetési tanácsot és információt nyújtó munkatársaknak a feladatuk ellátásához milyen szakmai képességekkel és kompetenciákkal kell rendelkezniük. Jöjjön el tantermi képzésünkre, hogy ezzel eleget tegyen a rendeletben előírt minden modul elvárásainak!

Az új szabályozás célja, hogy a pénzügyi eszközök, piacok működését pontosan értsék a befektetési információt nyújtó munkatársak és így hatékonyabb és testre szabottabb ügyféltanácsadás valósuljon meg. A képzés során áttekintésre kerülnek a rendeletben meghatározott képességek és kompetenciák elsajátításához szükséges ismeretek:

  • a tőkepiaci általános ismeretek;
  • a piaci termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos ismeretanyag és
  • az alkalmasság-értékeléshez kapcsolódó elvárások.

A képzés előnye, hogy a résztvevők naprakész, gyakorlatias oktatást kapnak, így munkájuk során azonnal alkalmazni tudják a megszerzett ismereteket.

Időpontok: 2018. tavasz, 4 nap, minden nap 9:00 -16:15 óra között
A vizsga időpontját külön jelezzük

Kinek ajánljuk?

Minden olyan befektetési szolgáltatónál dolgozó munkatársnak, akik befektetési tanácsot vagy információt nyújtanak ügyfeleknek pénzügyi eszközökről, befektetési szolgáltatási tevékenységről vagy kiegészítő szolgáltatásról.

Kapcsolat

 További információért keresse munkatársainkat!

Témavezető: Lakatos Veronika: vlakatos@bankarkepzo.hu, +361 224 0703
Ügyfélkapcsolati menedzser: Lájer Enikő: elajer@bankarkepzo.hu , +361 224 0715