MIFID 2 SPECIÁLIS SZAKMAI KÉPZÉS (4NAP)

Program

2018. január 3-ától hatályos a 37/2017. számú MNB rendelet, ami meghatározza, hogy a befektetési tanácsot és információt nyújtó munkatársaknak a feladatuk ellátásához milyen szakmai képességekkel és kompetenciákkal kell rendelkezniük. Jöjjön el tantermi képzésünkre, hogy ezzel eleget tegyen a rendeletben előírt minden modul elvárásainak!

Az új szabályozás célja, hogy a pénzügyi eszközök, piacok működését pontosan értsék a befektetési információt nyújtó munkatársak és így hatékonyabb és testre szabottabb ügyféltanácsadás valósuljon meg. A képzés során áttekintésre kerülnek a rendeletben meghatározott képességek és kompetenciák elsajátításához szükséges ismeretek:

  • a tőkepiaci általános ismeretek;
  • a piaci termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos ismeretanyag és
  • az alkalmasság-értékeléshez kapcsolódó elvárások.

A képzés előnye, hogy a résztvevők naprakész, gyakorlatias oktatást kapnak, így munkájuk során azonnal alkalmazni tudják a megszerzett ismereteket.

Kinek ajánljuk?

Minden olyan befektetési szolgáltatónál dolgozó munkatársnak, akik befektetési tanácsot vagy információt nyújtanak ügyfeleknek pénzügyi eszközökről, befektetési szolgáltatási tevékenységről vagy kiegészítő szolgáltatásról.

Kapcsolat

 

Időpontok: 2018. március 26.; 27.; 28.; 29. (4 nap), minden nap 9:00 -16:15 óra között
Jelentkezési határidő: 2018. március 20.

További információért keresse munkatársainkat!

Témavezető: Lakatos Veronika: vlakatos@bankarkepzo.hu, +361 224 0703
Ügyfélkapcsolati menedzser: Lájer Enikő: elajer@bankarkepzo.hu , +361 224 0715

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments