Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időközönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

 

Kedves végzett BADI hallgatónk!

A Bankárképző az Alumni tagok számára folyamatosan szervez szakmai és közösségépítő programokat, évente legalább egy alkalommal, ahol a pénzügyi szektor elismert szakértői tartanak előadásokat a szektort érintő aktualitásokról. A rendezvény segítségével kívánjuk megteremteni azt a lehetőséget, hogy a hallgatóink találkozhassanak egymással, velünk, illetve a szektor szakembereivel és értékes szakmai beszélgetéseket folytathassanak.
A szakmai rendezvények mellett az Alumni tagok részére további kedvezményeket biztosítunk:

  • Végzett BADI hallgatóként 30% kedvezménnyel vehetsz részt a Bankárképző szakmai programjain, tanfolyamain, workshopjaikon és a konferenciákon. A 2014. őszi féléves programjainkról, rendezvényeikről itt tudsz tájékozódni. A kedvezmény érvényesítéséhez a jelentkezési lapon feltétlenül tüntesd fel: "BADI Alumni kedvezmény".

Ha hasznosnak tartod a BADI programot, kérjük ajánljad a programod barátodnak, munkatársadnak, ismerődösnek! Ajánlás esetén Neked is és az általad ajánlott új hallgatónak is külön kedvezményt biztosítunk! Az aktuális kedvezményekről külön tájékoztatunk vagy keresd munkatársainkat! Az ajánláshoz szükséges ajánlólapot innen letöltheted!

Az Alumni közösség fenntartása érdekében kérünk Titeket, hogy amennyiben az elérhetőségetekben változás lenne, azt jelezzétek nekünk is, hogy tudjuk Veletek tartani a kapcsolatot, illetve értesíteni tudjunk a Számotokra érdekes szakmai programokról!