EURÓPAI PÉNZÜGYI SZAKTANÁCSADÓ KÉPZÉST INDÍT A BGE ÉS A BANKÁRKÉPZŐ!

BGE Bankarkepzo egyuttmukodes thAz erről szóló együttműködési megállapodást a Budapesti Gazdasági Egyetem Lotz-termében ünnepélyes keretek között írta alá Prof. Dr. Heidrich Balázs, a BGE rektora, Dr. Dietz Ferenc, a BGE kancellárja és
Dr. Tóth Judit, a Bankárképző vezérigazgatója.

Az erről szóló sajtóközlemény itt található!

Teljes szöveg

PÉNZMOSÁS ÉS TERRORIZMUS FINANSZÍROZÁSA ELLENI KÜZDELEM KÉPZÉS

penzmosas slider júliusAz Országgyűlés 2017 május 16-án fogadta el a 2017. évi LIII. törvényt a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A program során bemutatjuk a változásokat és az abból adódó feladatokat:
• a törvény egészét elemezzük, gyakorlati példákkal és megoldásokkal, különös tekintettel
• ügyfél-átvilágítás menetére
• tényleges tulajdonosi nyilatkozatra
• PEP-nyilatkozatra

További részletek

ELŐJELENTKEZÉSI KEDVEZMÉNYEK

kedvezmény2Az alábbi képzéseinkhez előjelentkezési kedvezményt adunk július 31-ig:

BADI - POSZTGRADUÁLIS BANKMENEDZSMENT PROGRAM

További részletek

CEFA (EFFAS) - BEFEKTETÉS-ELEMZŐI PROGRAM
További részletek

FEBI - SZAKKÉPESÍTETT BANKREFERENS
További részletek

VAP–VAGYON, ALAP, PORTFOLIÓ

vap thRészletesen tanulhat a hazai és külföldi intézményi környezetről, a befektetéskezelési piacról, azok működési sajátosságairól, a magyar szabályozói környezetről, a kapcsolódó etikai normákról. Megismerheti a piac mozgásait meghatározó gazdasági összefüggéseket, a portfólióelmélet alapjait, és a legfontosabb termékek (kötvények, részvények, származtatott termékek) piacait, sajátosságait.
1 éve már ONLINE formában is!

További részletek

RENDELJEN OKTATÁST AZ IGÉNYEI SZERINT!

szemelyre szabott thValamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek

KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

szem szabott thA jelzáloghitel nyújtásával, közvetítéssel kapcsolatos eljárásra, a hiteltanácsadásra és a foglalkoztatottak szakmai ismereteire vonatkozó szabályokról szóló 462/2015. (XII. 29.) Kormányrendelet szerint a jelzáloghitel nyújtása vagy közvetítése, valamint hiteltanácsadás esetén a hitelező, a hitelközvetítő és a közvetítői alvállalkozó az általa foglalkoztatott személyek számára meghatározott gyakorisággal belső képzést kell, hogy biztosítson.
A Bankárképző igény esetén vállalja, hogy támogatja a jelzáloghitelezőket a Kormányrendelet által előírt tartalmú belső képzés megvalósításában.
A képzés javasolt időtartama 2-4 nap.
A képzés tartalmi minimumkövetelményei igény szerint kiegészíthetők a munkatársak kompetenciájának felmérésével, és további szakmai, a belső elvárásoknak, szabályozásoknak megfelelő témakörökkel, egyedi vagy csoportos vizsgáztatással.

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

A képzési programjaink ismertetőit, a Tanulmányi és Vizsga-szabályzatokat, egyéb fontos információt az egyes képzések oldalán találhatja meg, ahol a „Letölthető anyagok” fülre kattintva láthatóak az adott program dokumentumai.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2017, május 12.
Közös fellépést tervez a virtuális valutákkal szemben az MNB
Az elmúlt időszakban többször, három és fél év alatt összesen kilenc alkalommal adott ki figyelmeztetést az egyes fizetésre használható virtuális eszközök és rendszerek használatának veszélyeiről a Magyar Nemzeti Bank. További részletek
2017, április 24.
Közös ajánlás a pénzmosás ellen
Megjelent a végleges, közös iránymutatás a pénzmosás elleni küzdelemmel és a terrorizmus finanszírozásával (AML/CFT) kapcsolatos kockázatalapú megközelítésének jellemzőiről, valamint a kockázatalapú felügyelet során szükséges lépésekről. Az ajánlás tartalmára vonatkozóan az európai felügyeleti hatóságok (ESA) 2015 októbere óta folytatottak konzultációt. További részletek