Privacy - Új éra az adatvédelemben? - 2017. december 07. 14 órától

prvHogyan készüljünk fel a GDPR gyakorlati alkalmazására?

Jelentkezési határidő: 2017. december 04.

Előadó: Dr. Baki József, bankszakjogász,
a Magyar Bankszövetség adatvédelmi munkacsoportjának elnöke

Felkért hozzászólók:
Dr. Dósa Imre,
Budapest Bank
Dr. Polefko Patrik, Raiffeisen Bank

További részletek

Bázel IV workshop - 2017. december 13. 13 órától

EPt Készüljön fel időben a Bázel IV bevezetésére, még az európai jogszabályi implementációt megelőzően!

A Bázel IV javaslatcsomag jelentős változtatásokat hoz a szabályozói tőkekövetelmény számítási módszertanokban és még számos ponton egészíti ki, illetve módosítja a Bázel III szabályozást. Workshopunkon átfogó és rendszerezett képet adunk a várható változásokról és potenciális hatásairól.

További részletek

 

IFRS szerinti vállalati beszámolók elemzése – esettanulmányokkal

IFRS th

2 napos képzés, amelyen naprakész ismereteket adunk az IFRS szabványok szerint összeállított vállalati mérlegbeszámolók elemzése témakörében! A finanszírozási döntésekkel foglalkozó szakemberek számára elengedhetetlen, hogy a folyamatosan változó nemzetközi gyakorlat ismeretében helyesen értelmezzék a vállalkozások nyilvánosságra hozott mérlegbeszámolóit és megismerkedjenek az új szabályozás szerinti elemzési lehetőségekkel.

További részletek

Újabb nemzetközi akkreditációval gazdagodtunk!

ITCB atp 1A hosszú évekre visszanyúló kiváló szakmai együttműködés következő lépcsőfokaként a Bankárképző hivatalosan is a brit Chartered Institute for Securities & Investment (CISI) akkreditált képzési partnere (Accredited Training Partner – ATP) lett!

További részletek

MÁR E-LEARNING FORMÁBAN IS ELÉRHETŐ A JELZÁLOGHITELEZÉS TANANYAGA!

szem szabott thA Kormányrendeletben meghatározott tematikának megfelelő, aktuális ismereteket, szabályozást tartalmazó, internetes felületen elérhető interaktív tananyag és a hozzá tartozó, a tudás felmérését szolgáló interaktív kérdésbank és vizsgarendszer.

Tekintse meg a bemutató videónkat!

További részletek

RENDELJEN OKTATÁST AZ IGÉNYEI SZERINT!

szemelyre szabott thValamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

A képzési programjaink ismertetőit, a Tanulmányi és Vizsga-szabályzatokat, egyéb fontos információt az egyes képzések oldalán találhatja meg, ahol a „Letölthető anyagok” fülre kattintva láthatóak az adott program dokumentumai.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2017. szeptember 05.
EBTN 2017 Skills Forecasting Seminar
Mit kellene tudnia egy banki alkalmazottnak? Milyen képességek, készségek szükségesek rövid és/vagy hosszú távon a banki és pénzügyi szolgáltatások területén? Mit jelent mindez Önnek és a munkahelyének? További részletek