VÁLOGASSON AZ OKTÓBERI KÉPESÍTETT KÉPZÉSEINKBŐL!

BEVEZETÉS A BIG DATA VILÁGÁBA

big data thLegyen Ön is képben a jelenlegi adatmenedzsment hazai és nemzetközi trendjeivel!
Tanfolyamunkon bankoknál alkalmazott, implementált esettanulmányokon keresztül mutatjuk be, milyen banki megoldásokat vezettek már be egyes pénzügyi intézmények, és milyen üzleti eredményt voltak képesek ezek által generálni. Üzleti oldalról -a banki szakértő felhasználó szemszögéből - mutatjuk be a big data elemzésére szolgáló eszköztárat. Érintjük a freeware megoldásokat és a nagy szolgáltatók implementációit.

További részletek

MÁR E-LEARNING FORMÁBAN IS ELÉRHETŐ A JELZÁLOGHITELEZÉS TANANYAGA!

szem szabott thA jelzáloghitel nyújtásával, közvetítéssel kapcsolatos eljárásra, a hiteltanácsadásra és a foglalkoztatottak szakmai ismereteire vonatkozó szabályokról szóló 462/2015. (XII. 29.) Kormányrendelet értelmében minden olyan munkatársnak, aki:
• a jelzáloghitel-nyújtásban közvetlenül részt vesz,
• a jelzálog-hitelezéssel kapcsolatos tevékenységek végzése során a fogyasztókkal kapcsolatot tart fenn,
• ezen munkatársak közvetlen felettese vagy a tevékenységüket ellenőrzi,
kötelező olyan - a hitelező, a hitelközvetítő és a közvetítői alvállalkozó által biztosított - belső képzésen részt vennie, melynek tematikája megfelel a Kormányrendelet előírásainak.
Mit tartalmaz az e-learning tananyag?
A Kormányrendeletben meghatározott tematikának megfelelő, aktuális ismereteket, szabályozást tartalmazó, internetes felületen elérhető interaktív tananyag és a hozzá tartozó, a tudás felmérését szolgáló interaktív kérdésbank és vizsgarendszer. A tananyag folyamatosan frissül!
Csatlakoztassa munkatársait
Ön is a korszerű, rugalmas időben elvégezhető képzéshez vagy igényeik szerint biztosítjuk a rendszerhez való korlátlan számú hozzáférést is!

Kérje ajánlatunkat egy előzetes igényfelmérés után!

EURÓPAI PÉNZÜGYI SZAKTANÁCSADÓ KÉPZÉS

EPtVersenyelőny egy folyamatosan változó iparágban!
A Bankárképző és a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) ősszel elindítja Magyarországon egyedülálló Európai Pénzügyi Szaktanácsadó szakirányú továbbképzését.
A két féléves posztgraduális képzést sikeresen elvégző hallgatók az egyetemi oklevél mellett a nemzetközileg elismert EFA (European Financial Advisor) képesítést is megszerezhetik. A munka mellett is végezhető, gyakorlatorientált képzésre alap- vagy mesterképzésben szerzett oklevéllel jelentkezhet! 

További részletek

VAP–VAGYON, ALAP, PORTFÓLIÓ - 1 ÉVE MÁR ONLINE FORMÁBAN IS!

vap thRészletesen tanulhat a hazai és külföldi intézményi környezetről, a befektetéskezelési piacról, azok működési sajátosságairól, a magyar szabályozói környezetről, a kapcsolódó etikai normákról. Megismerheti a piac mozgásait meghatározó gazdasági összefüggéseket, a portfólióelmélet alapjait, és a legfontosabb termékek (kötvények, részvények, származtatott termékek) piacait, sajátosságait.

További részletek

RENDELJEN OKTATÁST AZ IGÉNYEI SZERINT!

szemelyre szabott thValamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

A képzési programjaink ismertetőit, a Tanulmányi és Vizsga-szabályzatokat, egyéb fontos információt az egyes képzések oldalán találhatja meg, ahol a „Letölthető anyagok” fülre kattintva láthatóak az adott program dokumentumai.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2017. szeptember 05.
Ötödszörre mérhetik össze tudásukat a középiskolások a PénzSztár versenyen
Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a PénzSztár Hazai és Határon Túli Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenye, amelyre 2017. október 9-ig regisztrálhatnak négyfős hazai és határon túli magyar diákcsapatok. További részletek
2017. szeptember 1.
A BGE tegnap felavatott Berzsenyi Campusa ad helyet az induló, közös Európai Pénzügyi Szaktanácsadó képzésnek is!
"A jövőben is friss, azonnal alkalmazható tudást és élményalapú, interaktív, együttműködésen alapuló oktatást kívánunk biztosítani hallgatóinknak."–hangsúlyozta Dr. Dietz Ferenc, a BGE kancellárja. További részletek