Életre szóló tudás egy perc alatt!

febivid kiskepMost ingyenesen szerezhet mélyreható ismereteket a Bankárképző online videósorozataival! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Neves szakértők rövid videókban magyarázzák el a bankpiaci összefüggések egy-egy részletét bankszakmai videóinkban.

Ha inkább a befektetések és azok összefüggései érdekelnék, akkor pedig ajánljuk új videósorozatunkat befektetési témakörökben.

Szerezzen BGE-s vagy Corvinusos másoddiplomát velünk!

ept effas badi kiskep 2
CEFA
:
 
Érdekli a tőzsde világa? Kíváncsi hogy csinálják a nagyok? Mi megtanítjuk hogyan bánjon a befektetésekkel és kezeljen portfoliókat! Szerezze meg nálunk az egyik legelismertebb nemzetközi befektetés-elemzői diplomát! További részletek

EPT: Valósítsa meg álmait privát bankárként! Szerezze meg az elsők között a BGE egyetemi oklevelét és a nemzetközileg elismert European Financial Advisor képesítést! További részletek

BADI: Szerezzen gyakorlatban alkalmazható bankszakmai tudást Magyarország egyetlen másoddiplomát nyújtó bankszakmai képzésén - most megújult tartalommal, a Bankszövetség bankszakmai könyvének támogatásával! További részletek

Elege van a folyamatos utazásból? Próbálja ki ONLINE kurzusainkat!

vap febi kiskép 3VAP és FEBI képzéseinknél a megszokott tantermi oktatás mellett lehetősége van online tananyagunkat használni!

VAP: Szeretné megérteni, hogy működik a pénzügyi piac? A pénzügyi szakmában elismert és megújult képzésünkkel szerezzen gyakorlati ismereteket már az alternatív befektetési termékekre is! További részletek

FEBI: Pörög a bankszakma – ne maradjon le Ön sem! A FEBI OKJ szakképesítés a bankszakmában elismert végzettséget és kézzelfogható tudást ad. Most akár 15% kedvezményt is kaphat!
Lendítsen nagyot karrierjén!

Nemesfémmel kereskedők és árukereskedők PMT szerinti képzése

kiskep nemesfem 2
A képzésre kötelezettek köre a 33/2017. (X. 26.) NGM rendelet 21 §-ában foglaltak értelmében a kockázatértékelés készítésére köteles nemesfémmel kereskedők valamint Budapest Főváros Kormányhivatala közhiteles nyilvántartásában szereplő árukereskedők.

További részletek

Rendeljen oktatást az igényei szerint!

honlap kepzesek 265x200Valamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időközönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

A képzési programjaink ismertetőit, a Tanulmányi és Vizsga-szabályzatokat, egyéb fontos információt az egyes képzések oldalán találhatja meg, ahol a „Letölthető anyagok” fülre kattintva láthatóak az adott program dokumentumai.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.