Készüljünk-e újabb szabályozói sokkra?

crr2crdv 265x200A bankok prudenciális és tőkeszabályozása jelentősen módosul a jövőben. 
Az 2019. október9-én és 16-án megtartandó CRR2-CRDV Változó prudenciális és tőkeszabályok című képzésen a konkrét jogszabályváltozások mellett szó lesz a hazai jogalkotási elképzelésekről, valamint a Bázel IV-es szabályozás hatásairól készített EBA hatástanulmányról. 

További részletek


Szeptemberben ismét elindul a Képesített követeléskezelő képzés!

kep koveteles 265x200 190828A képzésen résztvevők átfogó elméleti és gyakorlati ismeretanyaggal bővíthetik tudásukat a követelésekkel kapcsolatos igényérvényesítés szabályozásáról, lehetőségeiről, módszereiről és eszköztáráról. A követeléskezelési, és behajtási, workout tapasztalatokat mind a vállalati, mind a lakossági ügyfélkörből valós példák alapján mutatják be az előadók, egyben a tevékenység jogi és gyakorlati hátterét, jó gyakorlatát is ismertetve!

További részletek 

Érjen el a bankszakma csúcsára!

badi 265x200 190708A bank- és pénzügyi szektor, bár titokzatosnak tűnik, a gazdaság nélkülözhetetlen szegmense, ami a gazdaságot alapvetően szervező építőkövével, azaz a pénzzel foglalkozik.

Ha szeretné átlátni a háttérben rejlő folyamatokat, érdekli a bankok világa, pénzügyi területen szeretne elhelyezkedni, vagy vezetővé lépne elő, tudjon meg többet BADI - Bankmenedzsment programunkról.

További részletek

Elege van a folyamatos utazásból? Próbálja ki ONLINE kurzusainkat!

vap febi kiskép 3

FEBI: Pörög a bankszakma – ne maradjon le Ön sem! A FEBI OKJ szakképesítés a bankszakmában elismert végzettséget és kézzelfogható tudást ad. Lendítsen nagyot karrierjén!

VAP: Szeretné megérteni, hogy működik a pénzügyi piac? A pénzügyi szakmában elismert és megújult képzésünkkel szerezzen gyakorlati ismereteket már az alternatív befektetési termékekre is! További részletek


Képzettebb munkatársak a jelzáloghitelezésben!

Jelzalog 265x200

Még nem birkózott meg a jelzáloghitelezési oktatás előírásaival?

Válassza nemzetközi gyakorlaton alapuló, hatékony MCD (Jelzáloghitelezés) képzésünket! Feleljen meg a jogszabályi előírásoknak és növelje ügyfelei elégedettségét! Biztosítsa munkatársai gyors és hatékony oktatását!

További részletek