Legyen 2019 az új szakmai kihívások és sikerek éve!

ept kiskep 20181206Februárban ismét indul a hazánkban egyedülálló Európai  pénzügyi szaktanácsadó képzésünk, mely széleskörű tudást kínál a befektetési tanácsadási területen. Szerezze meg nálunk mindazt a tudást, amellyel sikeres és elismert tanácsadóvá válhat! Jelentkezzen még idén és biztosítsa be helyét képzésünkön!

Nem biztos benne, hogy Önnek való a képzés? Jöjjön el 2018. december 13-án nyílt napunkra, és tegye fel kérdéseit személyesen a képzés szakfelelősének.

Vegyen részt a Bankárképző és a BIB közös képzésein!

bazel3 bib nbkA hazai banki, pénzügyi továbbképzések piacán legaktívabb két oktatási cég nemrég kötött együttműködési megállapodást arról, hogy közösen fejlesztik a képzések elméleti és gyakorlati tudásbázisát és egyeztetik a leghatékonyabb oktatási módszertanokat. Ennek első jele, hogy az őszi szemeszterben három kockázatkezeléssel, Bázel III tematikával foglalkozó kurzust indít közösen a BIB és a Bankárképző.

További részletek

Riportkészítés Excelben hatékonyan

kiskep hatekony riportkeszites Még a gyakorlott Excel felhasználók munkaidejéből is sok időt vihetnek el a rendszeres riportok készítésével járó feladatok, nem is beszélve az ismétlődő munkafolyamatok monotonitásáról. Tudta, hogy táblázat, diagram vagy kimutatás készítését is lehet automatizálni, megkímélve magunkat a sok kattintgatástól, manuális formázástól?

Jöjjön el képzéseinkre és szerezze meg a szükséges tudást, hogy időt és energiát spórolva sikeresebb legyen munkájábanTovábbi részletek

Karrierlehetőség a Bankárképzőben!

junior tanácsadó 6
A Bankárképző dinamikus csapatába közgazdasági / pénzügyi / számviteli területen végzett, angolul jól tudó junior munkatársakat keres új feladatok megvalósítására. Valamennyi munkatapasztalat előny, de frissen végzett jelentkezőket is várunk!

További részletek

Rendeljen oktatást az igényei szerint!

honlap kepzesek 265x200Valamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek