30. évfordulóját ünnepelte a Bankárképző

30 kiskep"A magyar bankszakmában dolgozók nagy része már tanult vagy tanított, de legalább valamelyik konferencia előadója vagy résztvevője volt a Bankárképzőben. Az itt oktató pénzügyi szakemberek száma mára meghaladja az ötszázat” – jelentette ki a Bankárképző 30. évfordulójához kapcsolódó sajtótájékoztatón Öcsi Béla. A Bankárképző fennállásának elmúlt 30 évében több mint ötvenezer hallgató szerezhetett korszerű pénzpiaci ismereteket az intézményben.

További részletek

Ismét nyílt nap a Bankárképzőben!

nyiltnap badi ept kiskep 2Képzést keres? Szakmát váltana?

Jöjjön el nyílt napunkra és ismerkedjen meg a Budapesti Corvinus Egyetemmel közös megújult BADI és a Budapesti Gazdasági Egyetemmel közös egyedülálló EPT képzésünkkel!

A nyílt napon történő jelentkezés esetén a Bankárképző első féléves díjából 2018. június 30-ig 30%-os kedvezményt adunk. További részletek

 

Elege van a folyamatos utazásból? Próbálja ki ONLINE kurzusainkat!

vap febi kiskép 3VAP és FEBI képzéseinknél a megszokott tantermi oktatás mellett lehetősége van online tananyagunkat használni!

VAP: Szeretné megérteni, hogy működik a pénzügyi piac? A pénzügyi szakmában elismert és megújult képzésünkkel szerezzen gyakorlati ismereteket már az alternatív befektetési termékekre is! További részletek

FEBI: Pörög a bankszakma – ne maradjon le Ön sem! A FEBI OKJ szakképesítés a bankszakmában elismert végzettséget és kézzelfogható tudást ad – akár már egy év alatt is. Lendítsen nagyot karrierjén!

Életre szóló tudás egy perc alatt!

febivid kiskep

Most ingyenesen szerezhet mélyreható bankpiaci ismereteket a Bankárképző online videó-sorozatával!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Regisztráljon most!

További részletek

  

RENDELJEN OKTATÁST AZ IGÉNYEI SZERINT!

honlap kepzesek 265x200Valamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időközönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

A képzési programjaink ismertetőit, a Tanulmányi és Vizsga-szabályzatokat, egyéb fontos információt az egyes képzések oldalán találhatja meg, ahol a „Letölthető anyagok” fülre kattintva láthatóak az adott program dokumentumai.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.