FEBI - SZAKKÉPESÍTETT BANKREFERENS KÉPZÉS

FEBI th kedv 2018Január 28-ig 15% előjelentkezési kedvezményt adunk!
Már jelentkezhet a februárban induló Szakképesített Bankreferens képzésre!
Szerezze meg az OKJ szakképesítést és a Magyar Bankszövetség FEBI Tanúsítványát a Bankárképző FEBI távoktatási programja keretében.
Az oktatást kiemelten ajánljuk jelzáloghitel nyújtásával, közvetítésével vagy hiteltanácsadással foglalkozóknak.

További részletek

VAP–VAGYON, ALAP, PORTFÓLIÓ

vap thRészletesen tanulhat a hazai és külföldi intézményi környezetről, a befektetéskezelési piacról, azok működési sajátosságairól, a magyar szabályozói környezetről, a kapcsolódó etikai normákról. Megismerheti a piac mozgásait meghatározó gazdasági összefüggéseket, a portfólióelmélet alapjait, és a legfontosabb termékek (kötvények, részvények, származtatott termékek) piacait, sajátosságait.

További részletek

EURÓPAI PÉNZÜGYI SZAKTANÁCSADÓ KÉPZÉS

EPTÉrdeklődik a befektetések iránt? Szeretne egyetemi oklevelet és nemzetközileg elismert képesítést két félév alatt?
A Budapesti Gazdasági Egyetem és a Bankárképző közös szervezésében megvalósuló posztgraduális pénzügyi-befektetési tanácsadó képzésével ezt most elérheti!
Az Európai pénzügyi szaktanácsadó képzés
ünk egy olyan szakirányú továbbképzés, amely követelményeinek teljesítésével a BGE egyetemi oklevele mellett a nemzetközileg elismert EFA (European Financial Advisor) képesítést is megszerezheti!

További részletek

3. COMPLIANCE SUMMIT

apkf 2002018 február 7-én az Alapítvány a Pénzügyi Kultúra Fejlesztéséért ismét megrendezi a Magyar Fejlesztési Bank kiemelt támogatásával, a Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt és a Magyar Vállalati Compliance Társaság közös szervezésében a compliance szakma konferenciáját!
Célunk, hogy mind a vállalati mind a pénzintézeti terület képviselőjének helyt adva az előadók és a kerekasztal beszélgetések résztvevői között, a compliance szakma előtti kihívásokról és – ezen a harmadik summiton - a feladatok gyakorlati megvalósításáról beszéljünk.
Témakörök: GDPR, szexuális zaklatás, belső vizsgálatok lebonyolítása.

Az előadásokat követően a résztvevők lehetőséget kapnak a szakmai eszmecserére a kerekasztal beszélgetés keretében, de önálló kérdésfelvetésekkel, hozzászólásokkal is.

További részletek és jelentkezés

A Bankárképző 2018-től felkészítő képzéseket indít egyes CISI tanúsítványok vizsgáira!

ITCB atp 1A Chartered Institute for Securities & Investment, röviden CISI, a pénzügyi és befektetési szakemberek vezető szakmai szervezete Londonban. A szervezetet 1992-ben a Londoni Értéktőzsde szakemberei alapították, mára pedig már 104 országban mintegy 45 ezer taggal rendelkezik. Az intézmény célkitűzése, hogy szigorú sztenderdek megalkotásával és terjesztésével a legmagasabb szakmai és etikai színvonalat biztosítsa a pénzügyi, befektetési és vagyonkezelési piacokon dolgozó szakemberek körében.

További részletek

MÁR E-LEARNING FORMÁBAN IS ELÉRHETŐ A JELZÁLOGHITELEZÉS TANANYAGA!

szem szabott thA Kormányrendeletben meghatározott tematikának megfelelő, aktuális ismereteket, szabályozást tartalmazó, internetes felületen elérhető interaktív tananyag és a hozzá tartozó, a tudás felmérését szolgáló interaktív kérdésbank és vizsgarendszer.

Tekintse meg a bemutató videónkat!

További részletek

RENDELJEN OKTATÁST AZ IGÉNYEI SZERINT!

szemelyre szabott thValamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

A képzési programjaink ismertetőit, a Tanulmányi és Vizsga-szabályzatokat, egyéb fontos információt az egyes képzések oldalán találhatja meg, ahol a „Letölthető anyagok” fülre kattintva láthatóak az adott program dokumentumai.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2017. szeptember 05.
EBTN 2017 Skills Forecasting Seminar
Mit kellene tudnia egy banki alkalmazottnak? Milyen képességek, készségek szükségesek rövid és/vagy hosszú távon a banki és pénzügyi szolgáltatások területén? Mit jelent mindez Önnek és a munkahelyének? További részletek