MÁR E-LEARNING FORMÁBAN IS ELÉRHETŐ A JELZÁLOGHITELEZÉS TANANYAGA!

szem szabott thA Kormányrendeletben meghatározott tematikának megfelelő, aktuális ismereteket, szabályozást tartalmazó, internetes felületen elérhető interaktív tananyag és a hozzá tartozó, a tudás felmérését szolgáló interaktív kérdésbank és vizsgarendszer.

Tekintse meg a bemutató videónkat!

 

A jelzáloghitel nyújtásával, közvetítéssel kapcsolatos eljárásra, a hiteltanácsadásra és a foglalkoztatottak szakmai ismereteire vonatkozó szabályokról szóló 462/2015. (XII. 29.) Kormányrendelet értelmében minden olyan munkatársnak, aki:

  • a jelzáloghitel-nyújtásban közvetlenül részt vesz,
  • a jelzálog-hitelezéssel kapcsolatos tevékenységek végzése során a fogyasztókkal kapcsolatot tart fenn,
  • ezen munkatársak közvetlen felettese vagy a tevékenységüket ellenőrzi,

kötelező olyan - a hitelező, a hitelközvetítő és a közvetítői alvállalkozó által biztosított - belső képzésen részt vennie, melynek tematikája megfelel a Kormányrendelet előírásainak.

Mit tartalmaz az e-learning tananyag?

A Kormányrendeletben meghatározott tematikának megfelelő, aktuális ismereteket, szabályozást tartalmazó, internetes felületen elérhető interaktív tananyag és a hozzá tartozó, a tudás felmérését szolgáló interaktív kérdésbank és vizsgarendszer. A tananyag folyamatosan frissül!

Csatlakoztassa munkatársait Ön is a korszerű, rugalmas időben elvégezhető képzéshez vagy igényeik szerint biztosítjuk a rendszerhez való korlátlan számú hozzáférést is!Kérje ajánlatunkat egy előzetes igényfelmérés után!