A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Fulltext alt text

Dr. Pollák Zoltán

Nemzetközi Bankárképző és
BGE

oktató

 

A Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy mesterszakán végeztem befektetéselemzőként, majd a Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszéken szereztem doktori fokozatot 2022-ben summa cum laude minősítéssel.

Az oktatás szeretete egyetemi éveim alatt alakult ki bennem. A tudás átadása, a tehetséges hallgatók segítése és a minőségi oktatás felé az elköteleződésem azóta is megmaradt, az elmúlt években több befektetési, illetve bankszakmai, kockázatkezelési kurzuson oktattam a Corvinus Egyetemen, a BGE-n és a Bankárképzőben. Jó érzéssel tölt el, hogy egykori hallgatóim mosolyogva köszönnek az utcán és bizalommal fordulnak hozzám szakmai kérdéseikkel.

A CEFA képzésen az Alkalmazott statisztika és pénzügyi alapszámítások bevezető modul felelőse vagyok. Célom a hozam és a kockázat összefüggéseinek alapos bemutatása, az ehhez szükséges matematikai és statisztikai alapok átadása. A tananyagot valós példákon, esettanulmányokon keresztül mutatom be, testközelbe hozva és izgalmassá téve az elsőre száraznak tűnő matematikai-statisztikai alapokat.

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image