Vadonatúj felkészító kurzus a BADI Bankmenedzser Diplomaprogramhoz!

badi 265 210817

A felkészítő 6 alkalmán megkap minden alapot, hogy biztosan követni tudja a 2022 tavaszán induló megújult BADI posztgraduális képzést!

Nem biztos a tudásában? Töltse ki a honlapon elérhető tesztet, amivel felmérheti bankmenedzseri tudását!

További részletek

 

Képesített Követeléskezelő képzés

kep koveteles 265x200 190828

Idén még több gyakorlati résszel bővítjük a programot!

A követeléskezelési és behajtási, workout tapasztalatokat mind a vállalati, mind a lakossági ügyfélkörből valós példák alapján mutatják be az előadók, egyben a tevékenység jogi és gyakorlati hátterét, jó gyakorlatát is ismertetve!

További részletek

 

Lépjen szintet a nemzetközileg akkreditált MBT képzéssel!

mbt hir 265x200A nemzetközileg akkreditált Minősített Befektetési Tanácsadó képzés célja, hogy olyan magas szintű gyakorlati ismereteket nyújtson a pénzügyi tanácsadás területén, melyek biztosítják, hogy a képzést elvégző hallgatók európai szinten is egységes, magas szakmai színvonalú és megbízható befektetési tanácsadási szolgáltatást tudjanak nyújtani ügyfeleik részére.

További részletek

 

Miért válassza a Vagyon, Alap, Portfólió képzést?

vap kiskep 1029

Találkozzon és kérdezzen a befektetési piac legkiválóbb előadóitól, akik segítenek megérteni a pénz és tőkepiacok működését és még a saját vagyon kezelésére is hasznos információkkal szolgálnak!

Az áfamentes szuperintenzív programot elvégezheti tantermi vagy online változatban is!

További részletek


A jövő a zöld pénzügyeké! Legyen az elsők között, aki szakértő válik a magyar piacon!

esg 265x 201202 1

Mindannyiunk jövője attól függ, hogy mennyiben tudjuk biztosítani a környezetünket védő fenntartható növekedést. Mivel a gazdaság egyik motorja a finanszírozás, a fenntarthatósági követelmény fokozottan igaz a pénzügyi szektorra és a befektetésekre. Az ESG Tanácsadó képzésen Magyarország legjobb szakértőitől ismerheti meg a fenntartható pénzügyi befektetések jellemzőit, szabályozását és gyakorlatát.

További részletek