Végzőseinket kérdeztük - Kinek melyik modul volt a leghasznosabb?

febi blog 265x200 190708Hallgatóink végre túl vannak az év első felében tett belső vizsgákon, jöhet a jól megérdemelt nyári pihenés! Ám, mi van azokkal, akiknek már az FEBI-s OKJ-s bizonyítványt is kiosztottuk?

A Bankárképzőben ünnepélyes keretek között töltöttük ezt a jeles alkalmat! Az este során végzőseinket megkérdeztük, hogy az 5 közül kinek melyik modul volt a leghasznosabb. Olvassa el összefoglalónkat a kapott válaszokból!

További részletek

Érjen el a bankszakma csúcsára!

badi 265x200 190708A bank- és pénzügyi szektor, bár titokzatosnak tűnik, a gazdaság nélkülözhetetlen szegmense, ami a gazdaságot alapvetően szervező építőkövével, azaz a pénzzel foglalkozik.

Ha szeretné átlátni a háttérben rejlő folyamatokat, érdekli a bankok világa, pénzügyi területen szeretne elhelyezkedni, vagy vezetővé lépne elő, tudjon meg többet BADI - Bankmenedzsment programunkról.

További részletek

Képzettebb munkatársak a jelzáloghitelezésben!

Jelzalog 265x200

Még nem birkózott meg a jelzáloghitelezési oktatás előírásaival?

Válassza nemzetközi gyakorlaton alapuló, hatékony MCD (Jelzáloghitelezés) képzésünket! Feleljen meg a jogszabályi előírásoknak és növelje ügyfelei elégedettségét! Biztosítsa munkatársai gyors és hatékony oktatását!

További részletek

Karrierlehetőség a Bankárképzőben!

junior tanácsadó 6
A Bankárképző dinamikus csapatába közgazdasági / pénzügyi / számviteli területen végzett, angolul jól tudó junior munkatársakat keres új feladatok megvalósítására. Valamennyi munkatapasztalat előny, de frissen végzett jelentkezőket is várunk!

További részletek