TEHETÜNK-E A KÖRNYEZETVÉDELEMÉRT BEFEKTETÉSI DÖNTÉSEINKKEL?

ESG

Nem túlzás azt állítani, hogy a klímaváltozást illetően nap mint nap jelennek meg egyre nyugtalanítóbb hírek a világsajtóban. Tehetünk-e ezellen valamit?

További részletek

Most bevezetjük az art-world izgalmas világába!

mutargy 265x200 191007Ismerkedjen meg a befektetések legizgalmasabb terepével – a művészeti vásárok, aukciók, művészeti befektetési alapok világával –, a már gyakorlatban működő műtárgy vonatkozású befektetési konstrukciókkal és az értékképző mechanizmusainak logikájával.
Mindezekbe betekintést nyerhet a MŰTÁRGYPIAC ÉS BEFEKTETÉS című képzésünkön.

További részletek


Elege van a folyamatos utazásból? Próbálja ki ONLINE kurzusainkat!

vap febi kiskép 3

FEBI: Pörög a bankszakma – ne maradjon le Ön sem! A FEBI OKJ szakképesítés a bankszakmában elismert végzettséget és kézzelfogható tudást ad. Lendítsen nagyot karrierjén!

VAP: Szeretné megérteni, hogy működik a pénzügyi piac? A pénzügyi szakmában elismert és megújult képzésünkkel szerezzen gyakorlati ismereteket már az alternatív befektetési termékekre is! További részletek


Képzettebb munkatársak a jelzáloghitelezésben!

Jelzalog 265x200

Még nem birkózott meg a jelzáloghitelezési oktatás előírásaival?

Válassza nemzetközi gyakorlaton alapuló, hatékony MCD (Jelzáloghitelezés) képzésünket! Feleljen meg a jogszabályi előírásoknak és növelje ügyfelei elégedettségét! Biztosítsa munkatársai gyors és hatékony oktatását!

További részletek


Karrierlehetőség a Bankárképzőben!

junior tanácsadó 6
A Bankárképző dinamikus csapatába közgazdasági / pénzügyi / számviteli területen végzett, angolul jól tudó junior munkatársakat keres új feladatok megvalósítására. Valamennyi munkatapasztalat előny, de frissen végzett jelentkezőket is várunk!

További részletek