Megjelent tavaszi programfüzetünk!

mockup 2019 tavasz 265x200 1

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe tavaszi programkínálatunkat.

Részletes képzésleírásokkal és további információkkal kapcsolatban folyamatosan frissülő honlapunkon tájékozódhat!

Nézzen bele programfüzetünkbe!

Képzettebb munkatársak a jelzáloghitelezésben!

Jelzalog 265x200

Még nem birkózott meg a jelzáloghitelezési oktatás előírásaival?

Válassza nemzetközi gyakorlaton alapuló, hatékony MCD (Jelzáloghitelezés) képzésünket! Feleljen meg a jogszabályi előírásoknak és növelje ügyfelei elégedettségét! Biztosítsa munkatársai gyors és hatékony oktatását!

További részletek

Compliance utazás – hullámvasút vagy lanovka?

compliance kk 190215 2Mindig új és új kihívásokkal találkoznak a compliance szakemberek – hogy lehet mindennek megfelelni? Hogy jelenik meg a kockázatkezelés a compliance feladatokban?

Kinek feleljen és kinek feleljen meg egy compliance vezető? Mi szükség van a compliancre egy állami vállalatnál és egy magáncégnél? Van különbség a feladatokban? És hol jelenik meg az etika a szervezetben? Kérdéseire most gyakorló compliance vezetőktől kaphat választ! További részletek

Treasury működésének mélyreható bemutatása három nap alatt!

honlap treasury 265x200

A globális pénzügyi piacok az elmúlt évtizedben jelentősen megváltoztak a termékek, a szabályozás és a menedzsment szempontjából.

Kövesse a változásokat és  tanuljon az iparági elismert szakértőitől!

További részletek


Új Bankmenedzsment könyv a piacon!

blog 190108 265x200A 2019-es év egyik legfontosabb újdonságaként megjelent a BANKMENEDZSMENT – BANKÜZEMTAN szakkönyv, aminek megjelenését a Magyar Bankszövetség támogatása tette lehetővé. A könyv két szerkesztője Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára és Marsi Erika, a Bankárképző alelnöke, a könyvet a gazdasági élet jelentős szereplői is méltatják...

További részletek

Szeretné, ha 2019 a pénzügyi sikereiről szólna?

VAP kk 265x200 v2Vegye kézbe pénzügyeinek irányítását!

Jelentkezzen most KEDVEZMÉNYES ÁRON tantermi vagy online Vagyon, Alap, Portfólió képzésünkre, és tudja meg, hogy melyek a jelenlegi legvonzóbb alternatív befektetések a piacon.

További részletek

 

Továbbfejlődne a bankszakmában, de nem a főváros környékén él?

febi kk 20190108 265x200 v3
Elege van a folyamatos utazásból?
OKJ-s szakképesítésünk a bankszakmában elismert végzettséget és kézzelfogható tudást ad – akár már 1 év alatt. Nézze meg az előadásokat online, és jöjjön el személyesen a gyakorlati órákra, melyek csak szombati napokat érintenek.

Pörög a bankszakma! Ne maradjon le!
2019. tavasszal induló csoportunkba február 22-ig még 15% előjelentkezési kedvezménnyel jelentkezhet. További részletek

Karrierlehetőség a Bankárképzőben!

junior tanácsadó 6
A Bankárképző dinamikus csapatába közgazdasági / pénzügyi / számviteli területen végzett, angolul jól tudó junior munkatársakat keres új feladatok megvalósítására. Valamennyi munkatapasztalat előny, de frissen végzett jelentkezőket is várunk!

További részletek