Riportkészítés Excelben hatékonyan

kiskep hatekony riportkeszites Még a gyakorlott Excel felhasználók munkaidejéből is sok időt vihetnek el a rendszeres riportok készítésével járó feladatok, nem is beszélve az ismétlődő munkafolyamatok monotonitásáról. Tudta, hogy táblázat, diagram vagy kimutatás készítését is lehet automatizálni, megkímélve magunkat a sok kattintgatástól, manuális formázástól?

Jöjjön el képzéseinkre és szerezze meg a szükséges tudást, hogy időt és energiát spórolva sikeresebb legyen munkájábanTovábbi részletek

Vegyen részt a Bankárképző és a BIB közös képzésein!

bazel3 bib nbkA hazai banki, pénzügyi továbbképzések piacán legaktívabb két oktatási cég nemrég kötött együttműködési megállapodást arról, hogy közösen fejlesztik a képzések elméleti és gyakorlati tudásbázisát és egyeztetik a leghatékonyabb oktatási módszertanokat. Ennek első jele, hogy az őszi szemeszterben három kockázatkezeléssel, Bázel III tematikával foglalkozó kurzust indít közösen a BIB és a Bankárképző.

További részletek

Tartson lépést a világ változásaival!

kiskep .blockchain 20181003
A Blockchain technológia iránt egyre növekvő érdeklődést mutatnak a különböző iparágak, egyetemek és a politikai döntéshozók is Európában és azon kívül. Az IT-tudományban is viszonylag új innováció a Blockchain technológia, mely iparágakat képes átformálni és talán nem is tudjuk becsülni még hatását a gazdaságra.

Sajátítsa el velünk az alapokat! 

Elege van a folyamatos utazásból? Próbálja ki ONLINE kurzusainkat!

vap febi kiskép 3VAP és FEBI képzéseinknél a megszokott tantermi oktatás mellett lehetősége van online tananyagunkat használni!

VAP: Szeretné megérteni, hogy működik a pénzügyi piac? A pénzügyi szakmában elismert és megújult képzésünkkel szerezzen gyakorlati ismereteket már az alternatív befektetési termékekre is! További részletek

FEBI: Pörög a bankszakma – ne maradjon le Ön sem! A FEBI OKJ szakképesítés a bankszakmában elismert végzettséget és kézzelfogható tudást ad. Lendítsen nagyot karrierjén!

A Bankárképző és a BIB együttműködnek a magas színvonalú pénzügyi továbbképzés érdekében

kiskep bib nbkA Budapest Institute of Banking és a Nemzetközi Bankárképző Központ a szakmai szinergiák kölcsönösen előnyös kiaknázása érdekében szakmai együttműködési megállapodást kötöttek. A cégek a jövőben közösen fejlesztik a banki, pénzügyi képzések elméleti és gyakorlati tudásbázisát és egyeztetik a leghatékonyabb oktatási módszertanokat annak érdekében, hogy a régió továbbképzési piacán Budapest szerepe erősödjön.

További részletek

Rendeljen oktatást az igényei szerint!

honlap kepzesek 265x200Valamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek