AZONNALI ÁTUTALÁSOK – MNB ELVÁRÁSOK ÉS KIHÍVÁSOK

azonnali2Az MNB döntése alapján megkezdődött az azonnali fizetési rendszer létrehozása Magyarországon.
De mekkora terhet jelent ez a jelenlegi szolgáltatóknak?
Hogyan készülhetnek fel az azonnali fizetésekre? Számíthatunk-e új pénzforgalmi szereplőkre?
A képzésen megvizsgáljuk a tervezett hazai modellt, és részleteiben foglalkozunk az informatikai megvalósítás nehézségeivel.
Az egyedi intézmények felkészülésén túl vizsgáljuk, hogy a projekt milyen hatást gyakorol a pénzforgalom piaci struktúrájára.

További részletek

RENDELJEN OKTATÁST AZ IGÉNYEI SZERINT!

szemelyre szabott thValamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek

KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

szem szabott thA jelzáloghitel nyújtásával, közvetítéssel kapcsolatos eljárásra, a hiteltanácsadásra és a foglalkoztatottak szakmai ismereteire vonatkozó szabályokról szóló 462/2015. (XII. 29.) Kormányrendelet szerint a jelzáloghitel nyújtása vagy közvetítése, valamint hiteltanácsadás esetén a hitelező, a hitelközvetítő és a közvetítői alvállalkozó az általa foglalkoztatott személyek számára meghatározott gyakorisággal belső képzést kell, hogy biztosítson.
A Bankárképző igény esetén vállalja, hogy támogatja a jelzáloghitelezőket a Kormányrendelet által előírt tartalmú belső képzés megvalósításában.
A képzés javasolt időtartama 2-4 nap.
A képzés tartalmi minimumkövetelményei igény szerint kiegészíthetők a munkatársak kompetenciájának felmérésével, és további szakmai, a belső elvárásoknak, szabályozásoknak megfelelő témakörökkel, egyedi vagy csoportos vizsgáztatással.

„A BEFEKTETÉSI TANÁCSADÁS SZÁMUNKRA FELELŐSSÉGET JELENT”

thGratulálunk a Budapest Bank munkatársainak, akik sikeresen elvégezték az Európai Pénzügyi Tanácsadó képzésünket!

Teljes szöveg

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

A képzési programjaink ismertetőit, a Tanulmányi és Vizsga-szabályzatokat, egyéb fontos információt az egyes képzések oldalán találhatja meg, ahol a „Letölthető anyagok” fülre kattintva láthatóak az adott program dokumentumai.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2017, május 12.
Közös fellépést tervez a virtuális valutákkal szemben az MNB
Az elmúlt időszakban többször, három és fél év alatt összesen kilenc alkalommal adott ki figyelmeztetést az egyes fizetésre használható virtuális eszközök és rendszerek használatának veszélyeiről a Magyar Nemzeti Bank. További részletek
2017, április 24.
Közös ajánlás a pénzmosás ellen
Megjelent a végleges, közös iránymutatás a pénzmosás elleni küzdelemmel és a terrorizmus finanszírozásával (AML/CFT) kapcsolatos kockázatalapú megközelítésének jellemzőiről, valamint a kockázatalapú felügyelet során szükséges lépésekről. Az ajánlás tartalmára vonatkozóan az európai felügyeleti hatóságok (ESA) 2015 októbere óta folytatottak konzultációt. További részletek