Rating, scoring modellekről egy napban!

scoring 191108 265x200A legújabb rating, scoring modellekről, módszertanokról és jogszabályi követelményekről szóló kurzuson az MNB validációs szakértője és a Bankárképző vezető modellezője fogja felkészíteni a résztvevőket a scoring és rating modellfejlesztések tipikus buktatóira. Bemutatjuk az adatösszeállítás, adatelemzés, az egy- és többváltozós elemzés és modellkiválasztás lépéseit, valamint körbejárjuk a validáció és az induló PD-kalibráció lépéseit is.

További részletek


Tehetünk-e a környezetvédelemért befektetési döntéseinkkel?

ESG

Nem túlzás azt állítani, hogy a klímaváltozást illetően nap mint nap jelennek meg egyre nyugtalanítóbb hírek a világsajtóban. Tehetünk-e ezellen valamit?

További részletek

 

Hatékony riportkészítés - EXCEL programozási alapok

excel 190509 x265Sok ideje megy el különböző jelentések elkészítésére? Ráadásul az egyhangúan ismétlődő fázisok monotonná teszik munkáját?

Az e-learning tanfolyamon egyszerű példákon keresztül segítjük Önt mindazon ismeretek elsajátításában, amelyek mindennapi Excel feladatai során felmerülhetnek, és a Visual Basic segítségével elvégzésük jelentősen felgyorsítható.

További részletek

Képzettebb munkatársak a jelzáloghitelezésben!

Jelzalog 265x200

Még nem birkózott meg a jelzáloghitelezési oktatás előírásaival?

Válassza nemzetközi gyakorlaton alapuló, hatékony MCD (Jelzáloghitelezés) képzésünket! Feleljen meg a jogszabályi előírásoknak és növelje ügyfelei elégedettségét! Biztosítsa munkatársai gyors és hatékony oktatását!

További részletek


Karrierlehetőség a Bankárképzőben!

junior tanácsadó 6
A Bankárképző dinamikus csapatába közgazdasági / pénzügyi / számviteli területen végzett, angolul jól tudó junior munkatársakat keres új feladatok megvalósítására. Valamennyi munkatapasztalat előny, de frissen végzett jelentkezőket is várunk!

További részletek