CRD és CRR változások – legyen UpToDate

crr3 265

Jelentős változások várhatók az Európai Unió banki szabályozásában, ami érinti a sztenderd és a fejlett tőkekövetelmény számítási módszereket használó hitelintézeteket is.

A CRR 3 és a CRD VI várható változásai című képzésünk teljeskörű és aktuális ismeretet ad a várható módosításokról, ami jelentős segítséget nyújt a hatékony felkészüléshez.  További részletek

 

BADI - Bankmenedzser felkészítő kurzus

badi felkeszito 220824

A felkészítő célja, olyan banki szakmai alapozó tudás átadása, mely segíti a hallgatókat abban, hogy sikeresen elvégezhessék a Bankmenedzser posztgraduális képzést.

Az oktatásokat videó felvételen rögzítettük, online felületünkön megtekinthetőek, kiegészülve a diasorokkal, feladatokkal.

További részletek

Lépjen szintet a nemzetközileg akkreditált MBT képzéssel!

mbt hir 265x200A nemzetközileg akkreditált Minősített Befektetési Tanácsadó képzés célja, hogy olyan magas szintű gyakorlati ismereteket nyújtson a pénzügyi tanácsadás területén, melyek biztosítják, hogy a képzést elvégző hallgatók európai szinten is egységes, magas szakmai színvonalú és megbízható befektetési tanácsadási szolgáltatást tudjanak nyújtani ügyfeleik részére.

További részletek

 

Mindenre létezik megoldás?

kkk 220727A tartozások rendezése során fontos az adósok és az e követeléseket kezelő cégek együttműködése, megoldások keresése az adós helyzetének javítására. Képesített követeléskezelői képzésünkön a jogi lehetőségeken és a követeléskezelés jó gyakorlatán, szabályozásán túl az adóstól és a követeléskezelő szervezetektől elvárt magatartást is ismertetjük.

További részletek

 

Nemesfémmel, áruval és kulturális javakkal kereskedők Pmt szerinti képzése

kiskep nemesfem 2Két vadonatúj e-learning kurzus, ami a hatályos jogszabályok és Budapest Főváros Kormányhivatala Nemesfémhitelesítési és Pénzmosás Felügyeleti Osztály dokumentumai alapján és közreműködésével készült 2021 évben. Sikeres vizsgával eleget tesz az Önre vonatkozó törvényi előírásoknak, amiről tájékoztatjuk a Kormányhivatalt! 

Bővebb információ:
Nemesfémmel és áruval kereskedőknek...
Kulturális javakkal kereskedőknek...