Nemesfémmel, áruval és kulturális javakkal kereskedők Pmt szerinti képzése

kiskep nemesfem 2Két vadonatúj e-learning kurzus, ami a hatályos jogszabályok és Budapest Főváros Kormányhivatala Nemesfémhitelesítési és Pénzmosás Felügyeleti Osztály dokumentumai alapján és közreműködésével készült 2021 évben. Sikeres vizsgával eleget tesz az Önre vonatkozó törvényi előírásoknak, amiről tájékoztatjuk a Kormányhivatalt! 

Bővebb információ:
Nemesfémmel és áruval kereskedőknek...
Kulturális javakkal kereskedőknek...

 

Új felkészító kurzus a BADI Bankmenedzser Diplomaprogramhoz!

badi 265 210817

A felkészítő 6 alkalmán megkap minden alapot, hogy biztosan követni tudja a 2022 tavaszán induló megújult BADI posztgraduális képzést!

Nem biztos a tudásában? Töltse ki a honlapon elérhető tesztet, amivel felmérheti bankmenedzseri tudását!

További részletek

 

Lépjen szintet a nemzetközileg akkreditált MBT képzéssel!

mbt hir 265x200A nemzetközileg akkreditált Minősített Befektetési Tanácsadó képzés célja, hogy olyan magas szintű gyakorlati ismereteket nyújtson a pénzügyi tanácsadás területén, melyek biztosítják, hogy a képzést elvégző hallgatók európai szinten is egységes, magas szakmai színvonalú és megbízható befektetési tanácsadási szolgáltatást tudjanak nyújtani ügyfeleik részére.

További részletek

 

A jövő a zöld pénzügyeké! Legyen az elsők között, aki szakértő válik a magyar piacon!

esg 265x 201202 1

Mindannyiunk jövője attól függ, hogy mennyiben tudjuk biztosítani a környezetünket védő fenntartható növekedést. Mivel a gazdaság egyik motorja a finanszírozás, a fenntarthatósági követelmény fokozottan igaz a pénzügyi szektorra és a befektetésekre. Az ESG Tanácsadó képzésen Magyarország legjobb szakértőitől ismerheti meg a fenntartható pénzügyi befektetések jellemzőit, szabályozását és gyakorlatát.

További részletek

 

Képzettebb munkatársak a jelzáloghitelezésben!

Jelzalog 265x200

Még nem birkózott meg a jelzáloghitelezési oktatás előírásaival?

Válassza nemzetközi gyakorlaton alapuló, hatékony MCD (Jelzáloghitelezés) képzésünket! Feleljen meg a jogszabályi előírásoknak és növelje ügyfelei elégedettségét! Biztosítsa munkatársai gyors és hatékony oktatását!

További részletek