Augusztusi EARLY BIRD kedvezmény kijelölt tanfolyamainkra!

early brid 265x20

A 2019. ősszel induló BIB-bel közös képzéseinkből több mint 15%-os kedvezményt kaphat, ha augusztus 31-ig jelentkezik!

A tanfolyamok listáját az alábbi linken találja!

További részletekÉrjen el a bankszakma csúcsára!

badi 265x200 190708A bank- és pénzügyi szektor, bár titokzatosnak tűnik, a gazdaság nélkülözhetetlen szegmense, ami a gazdaságot alapvetően szervező építőkövével, azaz a pénzzel foglalkozik.

Ha szeretné átlátni a háttérben rejlő folyamatokat, érdekli a bankok világa, pénzügyi területen szeretne elhelyezkedni, vagy vezetővé lépne elő, tudjon meg többet BADI - Bankmenedzsment programunkról.

További részletek

Elege van a folyamatos utazásból? Próbálja ki ONLINE kurzusainkat!

vap febi kiskép 3

FEBI: Pörög a bankszakma – ne maradjon le Ön sem! A FEBI OKJ szakképesítés a bankszakmában elismert végzettséget és kézzelfogható tudást ad. Lendítsen nagyot karrierjén!

VAP: Szeretné megérteni, hogy működik a pénzügyi piac? A pénzügyi szakmában elismert és megújult képzésünkkel szerezzen gyakorlati ismereteket már az alternatív befektetési termékekre is! További részletek


Vágjon bele élete legjövedelmezőbb kalandjába!

effas kk 265x200Szerezzen versenyelőnyt egy folyamatosan változó iparágban az EFFAS Nemzetközi befektetés-elemzői képzés elvégzésével!

„Végső soron egyetlen befektetés létezik, amely leköröz minden másikat: fektess saját magadba!”  (Warren Buffett)

További részletek

 

Képzettebb munkatársak a jelzáloghitelezésben!

Jelzalog 265x200

Még nem birkózott meg a jelzáloghitelezési oktatás előírásaival?

Válassza nemzetközi gyakorlaton alapuló, hatékony MCD (Jelzáloghitelezés) képzésünket! Feleljen meg a jogszabályi előírásoknak és növelje ügyfelei elégedettségét! Biztosítsa munkatársai gyors és hatékony oktatását!

További részletek


Karrierlehetőség a Bankárképzőben!

junior tanácsadó 6
A Bankárképző dinamikus csapatába közgazdasági / pénzügyi / számviteli területen végzett, angolul jól tudó junior munkatársakat keres új feladatok megvalósítására. Valamennyi munkatapasztalat előny, de frissen végzett jelentkezőket is várunk!

További részletek