Elege van a folyamatos utazásból? Próbálja ki ONLINE kurzusainkat!

vap febi kiskép 3VAP és FEBI képzéseinknél a megszokott tantermi oktatás mellett lehetősége van online tananyagunkat használni!

VAP: Szeretné megérteni, hogy működik a pénzügyi piac? A pénzügyi szakmában elismert és megújult képzésünkkel szerezzen gyakorlati ismereteket már az alternatív befektetési termékekre is! További részletek

FEBI: Pörög a bankszakma – ne maradjon le Ön sem! A FEBI OKJ szakképesítés a bankszakmában elismert végzettséget és kézzelfogható tudást ad. Lendítsen nagyot karrierjén!

Igazi nagyágyúk segítenek meglovagolni a műtárgypiaci forradalmat!

kiskep mutargy 0905 265x200A nagy érdeklődésnek köszönhetően ismét meghirdetjük "Műtárgypiac és befektetés" című képzésünket! A képzésünkkel igyekszünk bemutatni a műgyűjtést, mint befektetési lehetőséget! A program során többek között megismerkedhet a műtárgypiac világával; a már gyakorlatban működő műtárgy-vonatkozású befektetési konstrukciókkal; valamint a művészeti termelés működési elveivel, motivációival és értékképző mechanizmusainak logikájával is.
További részletek és jelentkezés

Gyakorlati treasury képzés a versenyképes tudásért!

honlap treasury 265x200

Három napos képzésünkön elsajátíthatja a treasury szervezet működését és megismerheti a tipikus termékeket. Képzésünk elvégzése után nem okoz majd gondot a treasury termékekhez kapcsolódó pénzügyi kockázatok felmérése és kezelése, valamint a treasury termékek hatékony alkalmazása.

További részletek és jelentkezés

Karrierlehetőség a Bankárképzőben!

junior tanácsadó 6
A Bankárképző dinamikus csapatába közgazdasági / pénzügyi / számviteli területen végzett, angolul jól tudó junior munkatársakat keres új feladatok megvalósítására. Valamennyi munkatapasztalat előny, de frissen végzett jelentkezőket is várunk!

További részletek

Rendeljen oktatást az igényei szerint!

honlap kepzesek 265x200Valamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek