Új irányok a digitális termékfejlesztésben

digitalis termekfeljesztes 210414 300A kurzus a pénzügyi szektor technológiai és digitális átalakulásának legfontosabb kihívásait és legjobb iparági megoldásait tárgyalja a termékfejlesztés aspektusából. Az előadások a vezető piaci szereplő (OTP Bank Nyrt.) szakértőinek ismeretén és tapasztalatán alapulnak. Ne maradjon le az innovatív, hazai best practice alapú termékfejlesztési módszerek megismeréséről!

További részletekRating, Scoring modellek - módszertanok és jogszabályi követelmények a gyakorlatban

scoring rating 210412 300Gyakorlatorientált és online tartalommal kiegészített, egy napos képzés a legújabb rating, scoring modellekről, módszertanokról és jogszabályi követelményekről.

A résztvevőket a felkészülésben az MNB validációs szakértője és a Bankárképző vezető modellezője segíti.

További részletek

 

Fejlődjön biztonságban!

elearning 210414 300
Különböző témakörökön belül kínálunk változatos, gyakorlati e-learning képzéseket, nem csak kezdő szinten!


A kurzusok terjedelme és szerkezete a tananyag jellegétől függően változatosak: videók, interaktív e-learning tananyagok és részletes leírások kombinációival mutatjuk be az elsajátítandó ismereteket.

További részletek

 

CESGA® a Bankárképző Központban

esg 265x 201202Akkreditált vizsgaközpontként várjuk a társadalmi és környezettudatos befektetések iránt érdeklődőket!

A Társadalmilag felelős befektetések és szabályozásuk (ESG) kurzus célja, hogy bemutassa a résztvevőknek az ESG témakör fontosságát a befektetések folyamatában. Az e-learning és a vizsga angol nyelvű és nemzetközileg elismert EFFAS Képesített ESG Befektetéselemző tanúsítványt ad.

További részletek

Képzettebb munkatársak a jelzáloghitelezésben!

Jelzalog 265x200

Még nem birkózott meg a jelzáloghitelezési oktatás előírásaival?

Válassza nemzetközi gyakorlaton alapuló, hatékony MCD (Jelzáloghitelezés) képzésünket! Feleljen meg a jogszabályi előírásoknak és növelje ügyfelei elégedettségét! Biztosítsa munkatársai gyors és hatékony oktatását!

További részletek