MIFID 2 SPECIÁLIS SZAKMAI KÉPZÉS

MIFID2 kis 12018. január 3-ától hatályos a 37/2017. számú MNB rendelet, ami meghatározza, hogy a befektetési tanácsot és információt nyújtó munkatársaknak a feladatuk ellátásához milyen szakmai képességekkel és kompetenciákkal kell rendelkezniük.
Jöjjön el tantermi képzésünkre, hogy ezzel eleget tegyen a rendeletben előírt minden modul elvárásainak!

További részletek

 

KÉPESÍTETT GAZDASÁGI BLOCKCHAIN SZAKÉRTŐ KÉPZÉS

blockchain thBitcoin, litecoin, smartcontract, tokenizáció és így tovább ..
Szeretne alapos tudást kapni a bennük rejlő lehetőségekről?
Akkor jelentkezzen képzésünkre!
Célunk, hogy mint Gazdasági Blockchain Szakértő tisztában legyen a technológia alkalmazási területeivel, azok megvalósíthatóságával, előnyeivel, kihívásaival és kockázataival egyaránt.

További részletek

ISMÉT TELT HÁZAS COMPLIANCE SUMMIT!

Comp thAz „Alapítvány a Pénzügyi Kultúra Fejlesztéséért” rendezésében
2018.02.07-én adtunk otthont a 3. Compliance Summit rendezvénysorozatnak.
Az esemény 3 rendkívül érdekes és aktuális előadásból és kerekasztal-beszélgetésből állt:
1) GDPR szekció – Az EU Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) hazai végrehajtásának fejleményei
2) Szexuális zaklatások szekció – Hogyan kezelje a szexuális zaklatást a vállalati compliance program? Megelőzés, bejelentés, kivizsgálás
3) Belső vizsgálatok szekció – Belső compliance vizsgálatok vállalati és banki környezetben

Előadók bemutatkozása

 

RENDELJEN OKTATÁST AZ IGÉNYEI SZERINT!

szemelyre szabott thValamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek

A Bankárképző 2018-től felkészítő képzéseket indít egyes CISI tanúsítványok vizsgáira!

ITCB atp 1A Chartered Institute for Securities & Investment, röviden CISI, a pénzügyi és befektetési szakemberek vezető szakmai szervezete Londonban. A szervezetet 1992-ben a Londoni Értéktőzsde szakemberei alapították, mára pedig már 104 országban mintegy 45 ezer taggal rendelkezik. Az intézmény célkitűzése, hogy szigorú sztenderdek megalkotásával és terjesztésével a legmagasabb szakmai és etikai színvonalat biztosítsa a pénzügyi, befektetési és vagyonkezelési piacokon dolgozó szakemberek körében.

További részletek

MÁR E-LEARNING FORMÁBAN IS ELÉRHETŐ A JELZÁLOGHITELEZÉS TANANYAGA!

szem szabott thA Kormányrendeletben meghatározott tematikának megfelelő, aktuális ismereteket, szabályozást tartalmazó, internetes felületen elérhető interaktív tananyag és a hozzá tartozó, a tudás felmérését szolgáló interaktív kérdésbank és vizsgarendszer.

Tekintse meg a bemutató videónkat!

További részletek

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

A képzési programjaink ismertetőit, a Tanulmányi és Vizsga-szabályzatokat, egyéb fontos információt az egyes képzések oldalán találhatja meg, ahol a „Letölthető anyagok” fülre kattintva láthatóak az adott program dokumentumai.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.

Trend figyelő

2018. február 9.
Nem csupán az IT és a FinTech állt új pályára a Blockchain által
A 8 évig lassan gyarapodó, főleg informatikusokból és kriptoanarchistákból álló szűk körön 2017-ben sikerült végleg áttörnie a Blockchain technológiának. Az első hullám egyértelműen a kriptovalutákkal érkezett, de már látszódik egy sokkal nagyobb és még jelentősebb erő, ami ezt a hullámot tolja maga előtt: ez a Bitcoin és a többi coin mögött álló erő, a blockchain technológia. További részletek
2018. február 1.
Új MNB követelmények a befektetési munkatársak szaktudására vonatkozóan
2018. január 3-án hatályba lépett az európai pénzügyi piacokról szóló európai irányelv, a MiFID II a kapcsolódó kiegészítő szabályokkal együtt. A pénzügyi eszközök piacairól szóló szabályozás részben a nemzeti jogba átültetendő szabályok, részben közvetlenül alkalmazandóak a tagállamokban, azonban a vonatkozó jogi szövegek már 20 000 oldalt megtöltenek. Az európai és nemzeti törvényhozók ilyen mértékű követelményeket támasztanak a befektetési piacon ... További részletek