Ünnepelje velünk a Bankárképző 30. születésnapját és élvezze a 30%-os KEDVEZMÉNYT kiválasztott diplomaprogramjainkra!

30 kedvezmeny 1

CEFA: Érdekli a tőzsde világa? Kíváncsi hogy csinálják a nagyok nagyban? Mi megtanítjuk hogyan bánjon a befektetésekkel és kezeljen portfoliókat! Szerezze meg nálunk az egyik legelismertebb nemzetközi befektetés-elemzői diplomát! További részletek

EPT: Valósítsa meg álmait privát bankárként! Szerezze meg az elsők között a BGE egyetemi oklevelét és a nemzetközileg elismert European Financial Advisor képesítést! További részletek

BADI: Szerezzen gyakorlatban alkalmazható bankszakmai tudást Magyarország egyetlen másoddiplomát nyújtó bankszakmai képzésén - most megújult tartalommal, a Bankszövetség bankszakmai könyvének támogatásával! További részletek

A Bankárképző 30. születésnapja alkalmából AJÁNDÉK E-LEARNING TANANYAG az alábbi tanfolyamainknál!

30 ajandek

VAP: Szeretné megérteni, hogy működik a pénzügyi piac? A pénzügyi szakmában elismert és megújult képzésünkkel szerezzen gyakorlati ismereteket már az alternatív befektetési termékekre is! További részletek

FEBI: Pörög a bankszakma – ne maradjon le Ön sem! A FEBI OKJ szakképesítés a bankszakmában elismert végzettséget és kézzelfogható tudást ad – akár már egy év alatt is. Lendítsen nagyot karrierjén! További részletek

JELENTKEZZEN AZ ALÁBBI KÉPESÍTETT KÉPZÉSEINKRE

MIFID 2 SPECIÁLIS SZAKMAI KÉPZÉS

MIFID2 kis 12018. január 3-ától hatályos a 37/2017. számú MNB rendelet, ami meghatározza, hogy a befektetési tanácsot és információt nyújtó munkatársaknak a feladatuk ellátásához milyen szakmai képességekkel és kompetenciákkal kell rendelkezniük.
Jöjjön el tantermi képzésünkre, hogy ezzel eleget tegyen a rendeletben előírt minden modul elvárásainak!

További részletek

RENDELJEN OKTATÁST AZ IGÉNYEI SZERINT!

honlap kepzesek 265x200Valamennyi képzésünk megrendelhető személyre szabottan (a megrendelő elvárásainak, belső rendszerének, sajátosságainak figyelembevételével kialakított, módosított tematika alapján) egyeztetett helyszínen és időpontban.
Megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

További részletek

A Bankárképző 2018-től felkészítő képzéseket indít egyes CISI tanúsítványok vizsgáira!

ITCB atp 1A Chartered Institute for Securities & Investment, röviden CISI, a pénzügyi és befektetési szakemberek vezető szakmai szervezete Londonban. A szervezetet 1992-ben a Londoni Értéktőzsde szakemberei alapították, mára pedig már 104 országban mintegy 45 ezer taggal rendelkezik. Az intézmény célkitűzése, hogy szigorú sztenderdek megalkotásával és terjesztésével a legmagasabb szakmai és etikai színvonalat biztosítsa a pénzügyi, befektetési és vagyonkezelési piacokon dolgozó szakemberek körében.

További részletek

 

Hasznos oldalak

Mentorprogram

A programban tehetséges, nyitott és vállalatvezetői ambíciókkal is rendelkező mesterszakos egyetemi hallgatóknak nyújtunk szakmai támogatást oly módon, hogy a programban részt vevő mentorok, az általunk kiválasztott hallgatókat mentorálják és szakmai programokon vehetnek részt egy szemeszteren át.

Alumni

A Bankárképző 1990-ben indította el első oktatási programját, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Bankmenedzsment (BADI) képzést. A végzett Badi hallgatók Alumni közösséget alkotnak, akiknek a Bankárképző rendszeres időkö-zönként szervez aktuális témájú szakmai, szórakoztató programokat.

Rendezvények

Közel 20 éve szervezünk egész- vagy félnapos konferenciákat és workshopokat a legkülönbözőbb aktuális pénzügyi témakörökben, kiemelten a banki kockázatkeze-léshez és az új tőkemegfeleléshez kapcsolódó kérdéskörökben, Magyar-ország legnevesebb műhelyvita szakértőinek közreműködésével.

Letölthető anyagok

A képzési programjaink ismertetőit, a Tanulmányi és Vizsga-szabályzatokat, egyéb fontos információt az egyes képzések oldalán találhatja meg, ahol a „Letölthető anyagok” fülre kattintva láthatóak az adott program dokumentumai.

Akiket ajánlunk

Látogassa meg megbízható partnereink oldalait, akiknek szolgáltatásait a magas színvonalú szakmai felkészültségük, korszerű berendezésük és hozzáértéésük miatt ajánlunk látogatóink figyelmébe. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt számos piacvezető szervezetet és intézményt tudhatunk.

Akiket Támogatunk

A Bankárképző értékrendjének és filozófiájának szellemében fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség-vállalást. Hozzájárulunk a közösségi értékek ápolásához, a sportélet fellendítéséhez, a gyermekek életkö-rülményeik javításához, az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és ezáltal a társadalom fejlődéséhez.