Befektetési tanácsadás felsőfokon!

crr3 265

2023 februárjában ismét indul a Bankárképző és a BGE közös Európai Pénzügyi Szaktanácsadó képzése, ahol egyetemi oklevelet és nemzetközileg elismert EFA képesítést szerezhetsz, mindössze 2 félév alatt.

További részletekFEBI-Online | Még 2022-es árakon 2023. január 31-ig!

badi felkeszito 220824

Ha nincs diplomája és szeretne feljebb lépni a banki ranglétrán, válassza a FEBI-Online képzést, ahol átfogó bankszakmai, hitelezési és befektetési tudást valamint jogszabályban elismert végzettséget szerez.

További részletek

 

ART&BUSINESS – FÓKUSZBAN: A BEFEKTETÉS!

treasury 265x200

Izgalmas befektetés vagy ismeretlen terep?
Bencsik Barnabás és Gajzágó György bevezetik a műtárgypiac rejtelmeibe!

További részletek

Lépjen szintet a nemzetközileg akkreditált MBT képzéssel!

mbt hir 265x200A nemzetközileg akkreditált Minősített Befektetési Tanácsadó képzés célja, hogy olyan magas szintű gyakorlati ismereteket nyújtson a pénzügyi tanácsadás területén, melyek biztosítják, hogy a képzést elvégző hallgatók európai szinten is egységes, magas szakmai színvonalú és megbízható befektetési tanácsadási szolgáltatást tudjanak nyújtani ügyfeleik részére.

További részletek

 

Nemesfémmel, áruval és kulturális javakkal kereskedők Pmt szerinti képzése

kiskep nemesfem 2Két vadonatúj e-learning kurzus, ami a hatályos jogszabályok és Budapest Főváros Kormányhivatala Nemesfémhitelesítési és Pénzmosás Felügyeleti Osztály dokumentumai alapján és közreműködésével készült 2021 évben. Sikeres vizsgával eleget tesz az Önre vonatkozó törvényi előírásoknak, amiről tájékoztatjuk a Kormányhivatalt! 

Bővebb információ:
Nemesfémmel és áruval kereskedőknek...
Kulturális javakkal kereskedőknek...