Dr. Friedrich István emlékére

friedrich istvan 265x200Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt Dr. Friedrich István, a Bankárképző egykori oktatója!

Valamiért úgy hisszük, a humoros emberek sosem mennek el… Javunkat szolgálják azzal, hogy mosolyt csalnak az arcunkra, „véletlenül” mindig akad egy anekdota, példabeszéd, de legalább egy vicc a tarsolyukban, amitől szebb lesz a napunk. Friedrich tanár úr vállalkozó szellemű kolléga volt, akinek egy-egy jó ötletért sosem kellett a szomszédba mennie.
További részletek

Egyenlőség megteremtése a bankpiacon az arányosság elvével?

blog 190415 265Mára a Bázel III szabályozás egy komplex és összetett, nem egyszerűen alkalmazható szabályozó rendszerré nőtte ki magát. 

A gyakorlatban a megfelelés még nagyobb kihívás lehet a kisebb intézmények számára. Ezért is lehet érdekes a Bázeli Bizottság 2019 márciusában kiadott tanulmánya, mely az arányosság elvének alkalmazását mérte fel a világ 45 országában.

További részletek

Szerezze meg könyvvizsgálói kötelező kreditpontjait IFRS 9 képzésünk segítségével!

ifrs9 x265

Tanfolyamunkon átfogó és naprakész ismeretanyagot nyújtunk a pénzügyi instrumentumok besorolására, értékelésére, fedezeti elszámolásra vonatkozó aktuális szabályozási keretrendszerről, illetve az IFRS 9 átállással kapcsolatos gyakorlati teendőkről. Két napos képzésünkkel 8 kreditpontot szerezhet a könyvvizsgálók számára kialakított kötelező továbbképzésben.

További részletek

Banki IT projekttervezés lépésről lépésre!

banki it kk

Kiváló oktatóink segítségével kövesse végig egy projekt életciklusát (tervezés, indítás, végrehajtás, zárás), irányításának szervezeti kereteit, eszközeit, kockázatainak kezelését.

Legyen biztos, naprakész tudása 4 napos képzésünk segítségével!

További részletek

Hitelezni csak pontosan, szépen…

khk 265 190412

...és szabályszerűen, körültekintően, biztonságosan.

Ehhez nyújtunk segítséget a Bankárképző és a BIB megújult, közös Képesített hitelkockázat-kelezés mesterfokon című kurzusán!

További részletek 

 

ART CONSULTANT - A műtárgypiac egyre fontosabb szereplője!

blog 190410x265

Legújabb blogunkban Tóth Pál Sándorral - art consultanttal, a GalleryTool társalapítójával, a „Műtárgypiac és befektetés” képzésünk oktatójával - beszélgettünk és kérdeztük a műtárgypiac sajátosságairól és szereplőiről.

További részletek

 

Képzettebb munkatársak a jelzáloghitelezésben!

Jelzalog 265x200

Még nem birkózott meg a jelzáloghitelezési oktatás előírásaival?

Válassza nemzetközi gyakorlaton alapuló, hatékony MCD (Jelzáloghitelezés) képzésünket! Feleljen meg a jogszabályi előírásoknak és növelje ügyfelei elégedettségét! Biztosítsa munkatársai gyors és hatékony oktatását!

További részletek

Karrierlehetőség a Bankárképzőben!

junior tanácsadó 6
A Bankárképző dinamikus csapatába közgazdasági / pénzügyi / számviteli területen végzett, angolul jól tudó junior munkatársakat keres új feladatok megvalósítására. Valamennyi munkatapasztalat előny, de frissen végzett jelentkezőket is várunk!

További részletek