Folyamatosan bővülő e-learning képzési paletta!

elearning 265x200
Vadonatúj, közel 50 elemből álló, és folyamatosan bővülő e-learning képzési palettával jelentkezik a Bankárképző 2020 szeptemberétől. A széles spektrumú választék rövid, néhány órás tananyagoktól a képesített képzésekig terjed – mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb képzést!

További részletek

 

Új kihívások a compliance területén

compliance 265x200Compliance az általános definició alapján megfelelőség valamilyen szabálynak, irányelvnek, előírásnak, és célja, hogy egy vállalat, illetve szervezet külső és belső tevékenységében is megfeleljen az irányadó törvényi, szervezeti, etikai, társadalmi szabályoknak, elvárásoknak. Képzésünk a compliance officerek szerteágazó feladatait kívánja segíteni – a szakmai kiváló művelői beszélnek a compliance tevékenységről, feladatokról, a szakmai előtt álló újabb és újabb kihívásokról.

További részletek

 

Indul az őszi félév! A távolság többé nem akadály!

indulnak oszi kepzeseink 200825 265x200Fontos számunkra a hallgatóink egészségének védelme, egyúttal szeretnénk ha távolabbról érkezők is részt vehetnének tanfolyamainkon. Ezért valamennyi tantermi képzésünk esetén biztosítjuk a választást a helyszínen vagy az élő online módon történő részvétel között. Amennyiben a járványhelyzet indokolja, a képzés csak online módon kerül megtartásra. 

Folyamatosan bővítjük e-learning programjaink körét is, hogy még rugalmasabb képzési lehetőséget tudjunk nyújtani. 
Kövesse figyelemmel kínálatunkat!

Aktuális gazdaságpolitikai kitekintés!

gazdpol 265x200

Mik lehetnek a koronavírus válság gazdaságpolitikai következményei?

Hallgassa meg INGYENES e-learning képzésünket!

További részletek
Képzettebb munkatársak a jelzáloghitelezésben!

Jelzalog 265x200

Még nem birkózott meg a jelzáloghitelezési oktatás előírásaival?

Válassza nemzetközi gyakorlaton alapuló, hatékony MCD (Jelzáloghitelezés) képzésünket! Feleljen meg a jogszabályi előírásoknak és növelje ügyfelei elégedettségét! Biztosítsa munkatársai gyors és hatékony oktatását!

További részletek