Fejlődjön biztonságban!

Mindenkit továbbra is arra buzdítunk, hogy kerülje a tömeget, legyen biztonságban!
Hogy az otthon töltött időt hasznosan, a magunk javára tudjunk fordítani, most 40% kedvezményt adunk online kurzusainkra.

 

Emellett új képzésekkel is bővítettük kínálatunkat!

  • A Banki IT projektmenedzsment alapjai kurzus a projekt menedzsmentet, mint vezetési módszertant ismerteti. Végig kísérjük egy általános projekt életciklusát, bemutatva az egyes fázisokat, az elvégzendő feladatokat, hangsúlyozva a feladatok egymásra épülését, nyomon követését, a projektszervezet munkáját.
  • A Működési kockázatok kezelése kurzus a Bevezetés a bázeli tőkeszabályozás világába komplex képzési program egyik témaköre, ahol a működési kockázat fogalmát, fajtáit ismerhetjük meg, valamint számos való életből vett példán keresztül mindazokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a bankszektorban működő intézmények működési kockázati kitettségét. A tananyagban a nemzetközi ajánlások és az iparági gyakorlat alapján kerülnek bemutatásra a kockázatkezelés lehetséges eszközei, melyek segítségével egy hatékony, fejlett, az ismert felügyeleti elvárásoknak megfelelő komplex működési kockázatkezelési keretrendszer kiépíthető.
  • Napjainkban a vállalatértékelés egyre nagyobb jelentőséggel bír. A vállalat értékének megállapítása kulcsfontosságú a menedzsment számára a megfelelő döntéshozatalhoz, emellett elengedhetetlen lépés a befektetni kívánt magánszemélyek és befektetők számára. Részvényelemzés és értékelés képzésünk keretein belül olyan kérdésekre keressük a választ, mint mennyit ér az adott vállalat?, Egy adásvételi ügyletnél mennyit fizessen a befektető a cégért?, illetve A tulajdonos mennyiért hajlandó eladni az adott vállalatot? A kurzus során a hallgatók megismerik a vállalatok értékvezérlőit, valamint a részvények értékelésének főbb módszereit.
    Vágjon bele még ma!

 Válasszon kurzust igény szerint és saját időbeosztásában, biztonságban tanulhat. A képzést akár már ma elkezdheti!

 A moduláris képzések elkészítése során több mint 30 éves oktatási tapasztalatunkat és elismert, nagy hagyományú tantermi képzéseink ismereteit kombináltuk a legújabb nemzetközi e-tananyag készítési módszertanokkal.

A kurzus terjedelme és szerkezete a tananyag jellegétől függően változatos lehet: videók, interaktív e-learning tananyagok és részletes leírások kombinációival mutatjuk be az elsajátítandó ismereteket. Számos összefoglalás, ismétlő feladat, tudásfelmérő kérdés biztosítja, hogy a megtanult ismeretek rögzüljenek. A kurzusok gyakorlati példákat, alkalmazási lehetőségeket is bemutatnak – így az ismeretek azonnal alkalmazhatóak!

A témakörökön belül kijelölt rövid kurzusok elvégzése, teljesítése után akár a Bankárképző tanúsítványát is megszerezheti! Ennek pontos részleteiről érdeklődjön munkatársainknál!

Most 40% kedvezménnyel vehet részt online képzéseinken (2021. április 9-ig való befizetés esetén).

Válasszon témaköreink közül: