A pandémia ellenére nálunk továbbra is gördülékeny a tanulás, de beszéljenek a számok és a hallgatói vélemények!

Nagyon örülünk, hogy 2020 őszén közel 300 résztvevőt köszönhettünk képzéseinken. A képzések formája változatosan alakult. A szemeszter elején még voltak alkalmak, amikor a tanteremben találkozhattak az oktatók és résztvevők, de a tél közeledtével minden program átköltözött a virtuális térbe.

A hallgatói vélemények alapján az őszi képzéseink is megfeleltek az elvárásoknak. Köszönjük a résztvevőknek, hogy megosztották velünk véleményüket!

osz i1  Elvárásoknak való megfelelés: 8,8 / 10

osz i3  Online oktatásról való tájékoztatás: 9,7 / 10

osz i4  Online oktatás színvonala: 9,2 / 10

osz i5  Oktatók értékelése: 9,4 / 10

Örültünk, hogy a folyamatosan változó körülmények ellenére sikerült színvonalas képzéseket tartanunk. Ezt megerősítették hallgatóink is:

„Kiemelném a Bankárképző reagálását a váratlan helyzetre, amit csillagos ötösre értékelek. Mind az oktatás, mind a vizsgáztatás teljesen zavartalanul és flottul működött. Nagyon jó volt, hogy otthonról, videókonferencia keretén belül – a megszokott interaktív módon – tanulhattunk. Példaértékű hozzáállást tapasztaltam a zökkenőmentes, magas színvonalú oktatás érdekében.”

„Egy professzionális képzésen vehettem részt. Nagyon élveztem szinte minden percét. Gratulálok az előadóknak és a szervezőknek. Köszönöm a fáradságos munkát, amit a képzésbe beletettek!”

2021 tavaszán is várunk Titeket képzéseinken!

 


Ajánlott bejegyzések

Előzze meg a banális hibákat

MNB-hez küldendő riport automata kitöltését programozta le Pollák Zoltán nagyjából annyi idő alatt, mint ameddig korábban a riport alkalmanként elkészült! A későbbiekben a riportot a banki ... További részletek