• Szerezzen új ismereteket, készségeket moduláris felépítésű e-learning kurzusainkon!

  Közel 50 elemből álló, és folyamatosan bővülő e-learning képzési palettával jelentkezik a Bankárképző 2020 szeptemberétől. A moduláris képzések elkészítése során több mint 30 éves oktatási tapasztalatunkat és elismert, nagy hagyományú tantermi képzéseink ismereteit kombináltuk a legújabb nemzetközi e-tananyag készítési módszertanokkal. A széles spektrumú választék rövid, néhány órás tananyagoktól a képesített képzésekig terjed – mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb képzést!

  Adott témakörökön belül a tananyag logikai összefüggésrendszere alapján, a tanulási folyamat optimalizálásának figyelembe vételével alakítottuk ki az egyes kurzusokat – amelyek egyenként is elsajátíthatók. A kurzus terjedelme és szerkezete a tananyag jellegétől függően változatos lehet: videók, interaktív e-learning tananyagok és részletes leírások kombinációival mutatjuk be az elsajátítandó ismereteket. A kurzusokon belül számos összefoglalás, ismétlő feladat, tudásfelmérő kérdés biztosítja, hogy a megtanult ismeretek rögzüljenek. A kurzusok számos gyakorlati példát, alkalmazási lehetőséget is bemutatnak – így az ismeretek azonnal alkalmazhatóak!
  A moduláris felépítés miatt egyéni igényekre szabott képzési program állítható össze - számtalan kombináció elérhető. A témakörökön belül kijelölt rövid kurzusok elvégzése, teljesítése után akár a Bankárképző tanúsítványát is megszerezheti!

  Ennek pontos részleteiről érdeklődjön munkatársainknál!

  Lájer Enikő, +36 1 224 0715  Tekintse meg teljes e-learning kínálatunkat!


  Rövid magyar nyelvű kurzusok  Angol nyelvű képzéseink