Tóth Judit
Tóth Judit

A Bankárképző közel 30 éves működése során több ezer banki és pénzügyi szakembert bocsátott a munkaerőpiacra. Karrier Portálunk célja a pénzügyi szektor munkaerőpiacán az álláskeresők és az álláslehetőségek egymásra találásának elősegítése.

Ha Ön munkát keres a pénzügyi piacon, a Bankárképző Karrier Portálján értesülhet a banki, pénzügyi szolgáltatók legfrissebb állásajánlatairól! Professzionális álláskeresési oldalunkon feltöltheti, szerkesztheti a szakmai önéletrajzát és közvetlenül pályázhat a meghirdetett állásokra. Tanácsainkkal segítjük az álláskeresési folyamatot, részt vehet szakmai képzéseinken is tudása további fejlesztése érdekében. A hirdető intézmények mindegyike ismeri és elismeri a Bankárképző által biztosított képzések minőségét.

Ha Ön a pénzügyi szektorban munkáltató, akkor elsősorban a Bankárképzőben végzett kiváló szakemberek körében hirdetheti meg az álláslehetőséget, indíthatja el toborzási folyamatát térítésmentesen.

Bízunk abban, hogy Karrier Portálunk megkönnyíti a pénzügyi szektor álláskeresőinek és munkaadóinak találkozását és sikeres együttműködését. 

dr. Tóth Judit
vezérigazgató
Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt. 

 

 

 

Tudnivalók

Miért regisztráljon?

  • Pénzügyi szektorban kíván dolgozni? 
  • Pénzügyi szektorban dolgozik és újabb kihívásokra vágyik?
  • Bankárképzőben szerzett szakmai tudását szeretné kamatoztatni? 

Megtalálta az optimális helyet! Egy helyen tájékozódhat a legnagyobb pénzügyi szolgáltatók álláskínálatáról!  

Álláshirdetést szeretne megjelentetni?

  • Szakmailag felkészült munkatársakat keres?
  • Hatékonyság és a gyorsaság fontos? 
  • Megbízható partnert keres? 

A Bankárképző Karrier Portálja mindezt lehetővé teszi! kattintson a címre további információkért! 

A Bankárképzőről

A Nemzetközi Bankárképző Központ közel 30 éves fennállása alatt több mint 100 000 hallgatót oktatott szakmai programjain. Az összes pénzügyi intézménnyel kapcsolatban állunk.

A széles kapcsolati háló biztosítja, hogy hatékonyan elősegítsük a programjainkon végzett hallgatók pénzügyi szektorban való sikeres elhelyezkedését, valamint üzleti partereinknél a hiányzó szakemberek felkutatását.